AK Parti’li kadınlar 8 Mart için mevlit okuttu

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
AK Parti’li kadınlar 8 Mart için mevlit okuttu
09 Mar 2018 / Cum 10:02
/ 19 Kez Okundu
| |

AK Parti Sarıgöl İlçe Kadın Kolları tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Sarıgöl Dış Kahveler Hüseyin Gümüşlü Camisi’nde Zeytin Dalı Harekatında şehit düşen Mehmetçiklerin anneleri ve aileleri için mevlit okutuldu

AK Parti Sarıgöl İlçe Kadın Kolları tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Sarıgöl Dış Kahveler Hüseyin Gümüşlü Camisi’nde Zeytin Dalı Harekatında şehit düşen Mehmetçiklerin anneleri ve aileleri için mevlit okutuldu.
Manisa’nın Sarıgöl ilçesindeki kadınlar 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Afrin’deki Mehmetçikler için dua edip mevlit okuttu. Sarıgöl Dışkahveler Hüseyin Gümüşlü Camisinde gerçekleştirilen mevlit programında caminin imam hatibi Mehmet Varol, Sarıgöl Pazar Camii imam hatibi Sezai Erkorkmaz ve İlçe Müftüsü Mehmet Ceyhan tarafından Kur’an-Kerim ve mevlid-i şerif okundu.
Yatsı Namazının ardından düzenlenen programa çok sayıda vatandaş katıldı. Sarıgöl AK Parti Kadın Kolları Başkanı Fergül Tatar, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününün nasıl ortaya çıktığından bahsederek, kadınlara kadın olmanın kıymetini İslam dininin bundan bin 500 yıl önce verdiğini söyledi. Tatar, "Dinimiz ’Cennet annelerin ayakları altındadır’ der ve dinimizde kadınlara verilen önem anlatılır. Biz de bize hak ettiğimiz kıymeti veren dinimiz için, Afrin’de şehit düşen kahraman askerlerimiz ve bizim için zorlu şartlara göğüs geren Mehmetçik için kadınlar günümüzü dua ve Kur’an okuyarak kutlayalım istedik. Allah dualarımızı kabul etsin" dedi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.