AK Partinin ’Mahallede gezek var’ etkinliğine yoğun katılım

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
AK Partinin ’Mahallede gezek var’ etkinliğine yoğun katılım
24 Eki 2023 / Sal 22:01
/ 1 Kez Okundu
| |

AK Parti Kütahya İl Başkanlığı tarafından başlatılan ’Mahallede gezek var’ etkinliği Zafertepe, 100. Yıl ve Hacıazizler mahallesi sakinlerinin katılımı ile Özdilek Düğün Salonunda gerçekleştirildi.

Program AK Parti Kütahya Merkez İlçe Başkanı Hamit Çelik, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Melih Berk Sildir, AK Parti Kütahya İl Kadın Kolları Başkanı Esra Özbek Balcı’nın konuşması ile başladı.
Etkinliğin finalinde ise katılımcılara AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay hitap etti. AK Partinin halkın partisi olduğunu belirten Önsay, 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerin önemine dikkat çekti.
Önsay, "Bugün ’Mahallede gezen var’ programının 15’ncisi gerçekleştiriyoruz. Bunu böyle devam ettireceğiz. Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan ne diyor bize; ’Her zaman millettin kapısını çalacaksınız, elini sıkacaksınız, gönlüne gireceksiniz’ diyor. Biz de o yüzden buradayız. Yarında burada olacağız. Biz hizmet için buradayız. Biz hizmet partisiyiz. Biz hizmet için burada olmaya devam edeceğiz. Siz bize destek verdiğiniz müddetçe hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi.
AK Parti Kütahya İl Başkan Yardımcıları Selim Tetik, Nurettin Kaplan Alaattin İnağ, Veli Arda ve Ahmet Erdoğmuş da iştirak ettiği program katılımcılara Kütahya’nın yöresel lezzeti olan ’Cimcik’ ikramı ile sona erdi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yasal Bilgilendirme
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.