Akçaabat’ta vakıf ve dernek yöneticileri bir araya geldi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Akçaabat’ta vakıf ve dernek yöneticileri bir araya geldi
24 Mar 2018 / Cmt 16:22
/ 47 Kez Okundu
| |

Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen ‘Yerel Buluşmalar’ etkinliği kapsamında vakıf ve dernek yöneticileriyle bir araya geldi

Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen ‘Yerel Buluşmalar’ etkinliği kapsamında vakıf ve dernek yöneticileriyle bir araya geldi.
Trabzon’un Akçaabat ilçesinde vakıf ve dernek yöneticilerinin katılımıyla gerçekleştirilen istişare ve değerlendirme toplantısına Akçaabat Kaymakamı Soner Şenel, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Belediye Başkan Vekili Abdullah Ertem, Belediye Başkan Yardımcıları Osman Parlayan ve Cevat Birinci ve daire amirleri katıldı.
İlçenin sorunlarını konuşmak ve önerileri değerlendirmek için düzenlenen toplantıda konuşan Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, iş birliği içerisinde çalışmanın ve ortak akıl çerçe vesinde hareket etmenin gerekliliğine vurgu yaptı.
Akçaabat Belediyesi olarak ilçeyi imar etmeye, halkın ihtiyaçlarını imkanlar ölçüsünde karşılamaya gayret gösterdiklerini belirten Başkan Türkmen, Hıdırnebi için hazırlanan proje, Şinik Organize Sanayi, Akyazı’da yapılması planlanan Şehir Hastanesi, ikinci üni versite ve güney çevre yolundan bahsetti. Başkan Türkmen, bu projelerin gerçekleşmesi halinde Akçaabat’a büyük katkı sağlayacağının altını çizerek tüm bu projeleri ve daha fazlasını iş birliği yaparak hayata geçirmenin mümkün olabileceğini söyledi.
Akçaabat için turizmin önemine değinen Başkan Türkmen, Gastronomi alanında Akçaabat’ın tanınırlığının oldukça fazla olduğunu dile getirerek, “Yeme içme sektörü, doğal güzelliklerimizi, yöremizde devam ettirilen el sanatlarını ve lezzetiyle ünlü yöresel yemeklerimizi değerlendirip geliştirerek turizmde büyük bir sıçrama yapabiliriz” dedi.
Toplantıda konuşan Akçaabat Kaymakamı Soner Şenel ise, “Yerel Buluşmalar etkinliği kapsamında farklı kesimlerle bir araya gelerek fikir alış verişinde bulunabilme fırsatı yakaladıklarını kaydederek, “Derneklerimiz, ilçemizin sorunlarını ortaya koymakta ve çözüm üretme gayreti içerisinde olma yönünde oldukça önemli kuruluşlardır” ifadelerini kullandı.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.