Akdoğan: “Amacımız daha fazla kazanım daha iyi şartlar”

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Akdoğan: “Amacımız daha fazla kazanım daha iyi şartlar”
15 Şub 2018 / Per 16:56
/ 27 Kez Okundu
| |

Kırıkkale’de bulunan sağlık çalışanlarını çalışma ortamında ziyaret eden Sağlık ve Sosyal Hizmet Sendikası (Sağlık-Sen) Kırıkkale Şube Başkanı Recep Akdoğan, sendikal amaçlarının daha fazla kazanım ve daha iyi şartlar olduğunu söyledi

Kırıkkale’de bulunan sağlık çalışanlarını çalışma ortamında ziyaret eden Sağlık ve Sosyal Hizmet Sendikası (Sağlık-Sen) Kırıkkale Şube Başkanı Recep Akdoğan, sendikal amaçlarının daha" href="/tag/ daha/"> daha fazla kazanım ve daha" href="/tag/ daha/"> daha iyi şartlar olduğunu söyledi.
Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanı Recep Akdoğan sağlık sektörü çalışanlarına yönelik gerçekleştirdiği ziyaretlerine devam ediyor. Her fırsatta üyeleri ziyaret etmenin önemine değinen Şube Başkanı Akdoğan, ziyaretleri esnasında üyelerin sorunlarını dinleyerek görüş alışverişinde bulundu.
Sağlık çalışanlarının aldığı döner sermaye payı hakkında açıklamalarda bulunan Akdoğan, “Özenle, sabırla ve fedakarlıkla çalışan sağlık personelinin döner sermaye katkısının artırılmasın yolu kaçakların önlenmesi, sağlık çalışanlarımız, sağlık idarecilerimiz ve sendikamızın el birliği ile daha" href="/tag/ daha/"> daha da özenli çalışmasından geçmektedir. Döner sermaye katkısının arttırılması, çalışanların moral ve motivasyonlarının, artacağı anlamı taşımaktadır. Çalışanların refah düzeyleri yükseldiği ölçüde bu durumun çalışmalarına yansıyacağı, hasta ve hasta yakınlarıyla olan ilişkilerinin daha" href="/tag/ daha/"> daha güzel olacağı kanaatindeyim. İç huzuru yerinde olan bir çalışanın yapılan işe katkısı o nispette artacağı aşikârdır. Bizler sendika olarak bu ve benzeri konularda elimizi taşın altına koymaktan çekinmiyoruz. Bizler sağlık çalışanlarının daha" href="/tag/ daha/"> daha iyi koşullarda daha" href="/tag/ daha/"> daha fazla kazanımlar ile çalışmalarına devam etmesi amacıyla mesai tüketmekteyiz. Bu kapsamda yapmış olduğumuz çalışmalar ile ilerleyen zaman diliminde personelin döner sermayeden daha" href="/tag/ daha/"> daha fazla istifade etmesini hedeflemekteyiz" dedi.
Akdoğan, önceliklerinin daima personel hakları olduğunu sözlerine ekledi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.