Akgül: "2019’da Erdoğan seçilmezse Türkiye de biter esnaf da biter"

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
21 Eki 2017 / Cmt 17:36
/ 29 Kez Okundu
| |

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birlikleri (TESKOMB) Merkez Birliğinin Eğitim Semineri Manavgat’ta gerçekleştiriliyor

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birlikleri (TESKOMB) Merkez Birliğinin Eğitim Semineri Manavgat’ta gerçekleştiriliyor. Seminerin açılış konuşmasını yapan TESKOMB Genel Başkanı Abdulkadir Akgül, kooperatiflerin AK Parti hükümeti öncesin de ve AK Parti hükümeti dönemin deki gelişmesini rakamlarla anlattı.
Seminerin Türkiye’nin her yerin den katılım olması ne deniyle Türkiye’nin bir mozaiğini oluşturduğunu belirten Akgül, "Bura da her il den, her görüşten her parti den insanlar var. Siyasi kimliğimi bir kenara bırakarak tarafsızca konuşmak istiyorum. 2002 yılın da tam yabancı ülkelerin istediği gibi onların her istediğini yapan bir Türkiye vardı. AK Parti’nin ilk zamanların da da Başbakan Recep Tayyip Erdoğan bütün ülkelerle çok iyiydi. Farklı ülkeler den bürokratlar düğünlere ka dar gelip şahitlik yapıyordu. Obama gelip TBMM’n de konuştu. Yakın dostum diyenler bir an da değişti. Bunun ne deni Türkiye’nin her alan da güçlenmesi, uçağını, silahını kendi üretmesi ve bu ülkeler için rakip konuma gelmesidir. Türkiye artık PKK ile kendi silahları, insansız uçakları en önemlisi de kendi komutanlarıyla müca dele etmeye başladı. Bun dan dolayı da herkes düşman oldu" dedi.

"2019 Türkiye için kurtuluş yılı olacak"
2019’ da yapılacak Başkanlık seçiminin Türkiye ve esnaflar için büyük önem taşıdığına dikkat çeken Akgül "2019 yılı Türkiye için yeni bir kurtuluş yılı olacak. Siz başkanlarım; 2019 yılın da belediye başkanlığı için milletvekilliği için istediğiniz a daya istediğiniz partiye oy verin. Sizler den Esnafın, kooperatiflerin geleceği için Recep Tayyip Erdoğan’a oy vermenizi istiyorum. Eğer Erdoğan seçilmez ise Türkiye de, biz esnaflar da biter" href="/tag/biter/">biteriz. Sizler bu konu da üzerinize düşeni şimdi den yapmaya başlayın. Esnafımız kendisine hizmet e deni vefayı bilir. Biz bize hizmet etmeyen ne hükümetleri yazar kasa atarak düşürdük. Bize hizmet e denin kıymetini de en iyi şekil de biliriz" ifa delerini kay detti.
Seminerin açılışın da Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Ekonomi ve Enerji Bakanı Sunat Atun kooperatif başkanlarına hitap etti.
Esnafın toplumun omurgası, ekonominin bel kemiği olduğunu belirten Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, kendisinin yanı sıra her zaman esnafların yanın da olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’ın esnafın kalkındırılması ve geliştirebilmesi için her türlü desteği verdiklerini söyledi.
Kooperatiflerin il ve ilçelerin de güçlü bir konuma gelmeleri için kredi limitlerinin yükseltildiğini esnafı büyütüp tüccar, tüccarı sanayici, sanayiciyi de ihracatçı yapmak için çaba harcadıklarını belirten Bakan Tüfenkxi "Bu ülke hepimizin. Ülke büyürse esnaf, tüccar, sanayici kısacası toplumun her kesimi büyür ve kalkınır. Taşıdığımız pasaportun uluslararası arena daki değeri arttığın da, ülke de iş yapan yabancı yatırımcı kazandığın da bun da hepimizin kazancı olacaktır. Türkiye yaşanan küresel ekonomik kriz den başarıyla geçerek son dönem deki küresel ekonomik belirsizlikler den en az etkilenen ülkeler den bir tanesi konumun dadır. Gezi parkı olayları, 17-25 Aralık operasyonları, Kobani olayları ve en son 15 Temmuz hain darbe girişimi gibi Son 3-4 yıl da oynanan oyunlar karşısın da hükümetimizin almış olduğu tedbirlerle teşviklerle ülkemiz dimdik ayaktadır. Bu felaketleri yaşayan ülkeler en az 6 ay hatta 3-4 yıl ekonomilerini yoluna koyamamaktadır. 15 Temmuz da esnafımız demokrasiye sahip çıkmış hain darbe girişimin de 37 esnaf arka daşımız şehit olmuştur" dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.