Akhisarlı lokantacılarda Pınar Güney dönemi başladı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Akhisarlı lokantacılarda Pınar Güney dönemi başladı
12 Şub 2018 / Pzt 11:42
/ 46 Kez Okundu
| |

Akhisar Lokantacı Köfteci ve Tatlıcılar Odasında mevcut başkan Adem Duman’ın aday olmadığı olağan kongrede başkanlık yarışını Pınar Güney kazandı

Akhisar Lokantacı Köfteci ve Tatlıcılar Odasında mevcut başkan Adem Duman’ın aday olmadığı olağan kongrede başkanlık yarışını Pınar Güney kazandı.
Akhisar Belediyesi Şehit Yüzbaşı Necdi Şentürk Merkez Park içi Akhisar Belediyesi düğün salonunda yapılan olağan kurulda mevcut başkan Adem Duman aday olmazken, başkanlık için Pınar Güney ile Ahmet Şen’in listeleri yarıştı.
Kongreye 345 üyeden 267 üye katılırken Pınar Güney 144, Ahmet Şen ise 118 oy aldı. Bir oyun da geçersiz sayıldığı kongre sonucunda odanın yeni başkanı Pınar Güney oldu.
Genel kurulda Mevcut başkan Adem Duman, Lokantacı üyelerden Hanif Gülban, Nezihi Öncü ve Pastacı Cemal Gürmen’e plaket verdi. 6 dönem başkanlık yapan ve bu dönem aday olmayan, Adem Duman’a, Lokantacılar Federasyon başkanı Aykut Yenice de plaket verdi.
Kongrenin Divan Başkanlığını Manisa Lokantacılar Odası Başkanı ve Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Akgül, Başkan yardımcılığına Akhisar Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Osman Çakar, Katip üyeliklere Halil Akdeniz, Mehmet Efe ve Onur Değirmenci seçildi. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasından sonra, açılış konuşmasını odanın 6 dönemdir başkanlığını yapan ve genel kurulda aday olmayan Adem Duman bir teşekkür konuşması yaptı.
Dilek ve temenniler bölümünde her iki başkan adayı Pınar Güney ile Ahmet Şen birer konuşma yaptı. Odanın faaliyet raporunu Manisa Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği Sekreteri Önder Savcı okudu. Odanın 4 yıllık bilanço gelir ve gider hesaplarını ve denetim kurulu raporunu, 4 yıllık yeni dönem çalışma programı oda sekreteri Ferda Güngör okudu.
Saat 17.00’de sandıkların açılmasından sonra seçimi 26 oy farkla kazanan Pınar Güney, sevinç çığlıkları atarken gözyaşlarına hakim olamadı. Akhisar Lokantacı Köfteci ve Tatlıcılar Odasının yeni başkanı olan Pınar Güney, "Buradaki seçimleri kazanan odamız olmuştur. Buradan beni destekleyen ve desteklemeyen tüm üyelerime çok teşekkür ediyorum. Seçim bitti şimdi tüm üyelerimizle birlikte çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi.
Akhisar Lokantacı Köfteci ve Tatlıcılar Odası başkanlığını 26 oy farkla kazanan Pınar Güney’in yönetim kurulunda Mesut Canseven, Demir Ali İlkel, Serkan Çalışkan, Hüseyin Ateş, Ali İskeçe, Mümtaz Keleş, Denetim Kurulunda ise Umut Taşköprü, Zühre Kerti ve Mithat Kaya yer aldı.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.