Ali Deniz engelliler ile bir araya geldi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Ali Deniz engelliler ile bir araya geldi
04 Ara 2017 / Pzt 08:11
/ 0 Kez Okundu
| |

Memur-Sen ve Eğitim Bir-Sen Adıyaman Engelliler Komisyonu, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü vesilesiyle bir farkındalık oluşturmak için engelliler ile bir araya geldi

Memur-Sen ve Eğitim Bir-Sen Adıyaman Engell iler Komisyonu, 3 Aralık Dünya Engell iler Günü ves ilesiyle bir farkındalık oluşturmak için iler" href="/tag/engell iler/">engell iler ile bir araya geldi.
Memur-Sen ve Eğitim Bir-Sen Engell iler Komisyonu tarafından gerçekleştir ilen organizasyonda Başkan Ali Deniz ve komisyon üyeleri, engelli vatandaşlar ile bir araya geldi.
Memur-Sen ve Eğitim Bir-Sen Adıyaman Şube Başkanı Ali Deniz düzenlenen organizasyona katılan kiş ilere teşekkür ederek, “Memur-Sen olarak, engelli üyelerimizin sorunlarının çözümü ve kazanımlarının daha da artması için, şimdiye kadar olduğu gibi, bundan sonra da her türlü mücadeleyi vermeyi, sorunların üzerine kararlılıkla gitmeyi sürdüreceğiz. El ele verebilir, gönül gönüle gelebilirsek engellerin aşılacağını, engelsiz bir dünyanın var olacağını düşünüyoruz. Engell iler Gününün, sorunların gündeme gelmesine ve çözüm üretilmesine ves ile olmasını; tüm iler" href="/tag/engell iler/">engell ilerimize ömür boyu sağlıklı ve mutlu yarınlar diliyorum” dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.