All Anatolia Güneydoğu Anadolu Bölge Başkanı Hüseyin Aslan oldu

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
All Anatolia Güneydoğu Anadolu Bölge Başkanı Hüseyin Aslan oldu
04 Mar 2018 / Paz 12:08
/ 126 Kez Okundu
| |

Güneydoğu Anadolu Bölgesi Turizm ve Otel İşletmecileri Birliği (GATOB) Genel Başkanı Hüseyin Aslan Almanya merkezli All Anatolia Projesi’nin Güneydoğu Anadolu Bölge Başkanı oldu

Güneydoğu Anadolu Bölgesi Turizm ve Otel İşletmecileri Birliği (GATOB) Genel Başkanı Hüseyin Aslan Almanya merkezli All Anatolia Projesi’nin Güneydoğu Anadolu Bölge Başkanı oldu.
Anadolu turizmi ile dünya pazarlarını buluşturma misyonu ile yola çıkan, All Anatolia oluşumu hızla büyüyor. Bünyesinde Dünya Turizm Örgütü Başkan Yardımcısı Gunther Ihlau, Almanya’nın tanınmış turizm yazarlarından Christopher Kubaseck gibi uluslararası etkiye sahip uzmanları da bulunduran All Anatolia, Türkiye kentlerini dünyaya tanıtmak için projeler öneriyor. Proje, dünya turizminde saygın bir yere sahip olan Hüseyin Baraner ve Adil Gürkan tarafından, 40 yıllık turizmcilik geçmişleri boyunca geliştirmiş oldukları güçlü iletişim ağını Anadolu’ya sunmak üzere kuruldu. Oluşum, dünya turizmine yön veren 200 bin seyahat ve tatil paketi satış elemanı ile Anadolu şehirlerini buluşturacak. Projenin Güney Doğu Anadolu Bölgesi ayağı için yapılan çalışmalar, Hüseyin Aslan tarafından koordine edilecek.

"Amacımız Batman ve bölge turizmini markalaştırmaktır"
All Anatolia Güneydoğu Anadolu Bölge Başkanı Hüseyin Aslan, dünyadan 200 bin tatil satıcısı ile All Anatolia Sales Club Inspired by Baraner yapılanması içinde olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek, “ All Anatolia, Türkiye’den başarılı otel ve turizm profesyonellerinin bulunduğu bu birliktelikle Batman ve bölge turizmini Türkiye içinde tanıtıp markalaştırmaktır amacımız. Bu çerçevede All Anatolia oluşumu ilk büyük proje olarak Batman’da 18 Nisan 2018’de 1. Güneydoğu Anadolu Turizm Pazarlama ve Yatırım Zirvesini düzenleyeceğiz. Zirvenin ev sahibi ve proje koordinatörü olarak yakın gelecekte daha etkin ve büyük projeler ile Güneydoğu Anadolu turizmini yükselteceğiz” dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.