Altyapısı tamamlanan Paşaköy’ün üstyapısı da yapılıyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Altyapısı tamamlanan Paşaköy’ün üstyapısı da yapılıyor
06 Mar 2018 / Sal 11:55
/ 53 Kez Okundu
| |

Kentin ihtiyaçları noktasında yatırımlarını bir bir hayata geçiren Manisa Büyükşehir Belediyesi Saruhanlı’nın Paşaköy Mahallesi’nde yürütülen alt yapı çalışmasının ardından üst yapı çalışmalarına hızla devam ediyor

Kentin ihtiyaçları noktasın da yatırımlarını bir bir hayata geçiren Manisa Büyükşehir Belediyesi Saruhanlı’nın Paşaköy Mahallesi’nde yürütülen alt yapı çalışmasının ardın dan üst yapı çalışmalarına hızla devam ediyor.
MASKİ tarafın dan içme suyu hattın dan yağmur suyu hattına ka dar alt yapısı yenilenen Paşaköy Mahallesi’nde, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafın dan özenle üst yapı çalışmaları gerçekleştiriliyor.
MASKİ Genel Müdürlüğü’nün Saruhanlı Paşaköy Mahallesi’nde yürüttüğü alt yapı çalışmasının ardın dan Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafın dan mevcut mahallede üst yapı çalışması devam ediyor. Mevsim şartlarına rağmen özenle sürdürülen çalışmayla Paşaköy Mahallesi daha güzel bir görünüm kazanacak. Yürütülen çalışmaları inceleyen Saruhanlı Koordinasyon Şube Müdürü Ali Aybars Özbilgin, içme suyu hattın dan yağmur suyu hattına ka dar Paşaköy’ün MASKİ tarafın dan alt yapısının yenilendiğini belirterek, “Paşaköy Mahallesi’nde önemli bir yatırım da sona gelindi. İlk olarak mahallemizin alt yapısını yeniledik. Ardın dan da kilit parke çalışmasına başladık. Vatan daşlarımız yazın toz dan, kışın çamur dan kurtulacak” dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.