Anadolu Basın Yayın Birliği Başkanlar Kurulu toplantısı Simav’da yapıldı.

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Anadolu Basın Yayın Birliği Başkanlar Kurulu toplantısı Simav’da yapıldı.
03 Mar 2018 / Cmt 16:11
/ 50 Kez Okundu
| |

Kütahya’nın Simav ilçesinde, Anadolu Basın Yayın Birliği’nin 6’ıncı Başkanlar Kurulu toplantısı yapıldı

Kütahya’nın Simav ilçesinde, Anadolu Basın Yayın Birliği’nin 6’ıncı Başkanlar Kurulu toplantısı yapıldı.
Toplantıya, Simav Belediye Başkanı Süleyman Özkan, Anadolu Basın Yayın Birliği Genel Başkanı Salih Ergül, Genel Başkan Yardımcısı Soner Demiröz, İzmir Mardinli İşadamları Derneği Başkanı Erdal Ataklı ve 20 ilden gelen dernek başkanları katıldı.
Simav Belediye Başkanı Süleyman Özkan, yaptığı selamlama konuşmasında, Anadolu Basın Yayın Birliği temsilcilerini Simav’da 2’inci kez görmekten memnun olduğunu söyledi.
Anadolu Basın Yayın Birliği Genel Başkanı Salih Ergül de birliğin amacının, radyo, televizyon, gazete,dergi, internet gazeteciliği ile resmi kurum ve kuruluşlarındaki basın yayın çalışanlarının, Anadolu’da çalışan muhabirlerin mesleki, sosyal ve ekonomik haklarını korumak ve gelişmelerini değerlendirmek olduğunu belirtti. Ergül “ Basın haber yaparken objektif olmalı, eleştiri yaparken de seviyeyi korumalı, eleştiriyi hakaret noktasına vardırmamalıdır. Basın mensuplarımızdan isteğim, haberlerinizi kamu yararına uygun, vatan, millet ve bayrak sevdalısı olduğunuzun vurgusunu yaparak gerçekleştirin” dedi. (MEİ-EFE)





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.