Anaokulu çocukları Korkut’u yılın başkanı seçti

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Anaokulu çocukları Korkut’u yılın başkanı seçti
02 Oca 2018 / Sal 11:08
/ 90 Kez Okundu
| |

Erzurum Yakutiye İlçesinde eğitim hizmeti veren Gülen Yüzler Anaokul ve Kreşi çocukları park bahçe ve yeşil alan çalışmalarından dolayı Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut’u yılın başkanı ilan ettiler

Erzurum Yakutiye İlçesinde eğitim hizmeti veren Gülen Yüzler Anaokul ve Kreşi çocukları park bahçe ve yeşil alan çalışmalarından dolayı Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut’u yılın başkanı ilan ettiler. Kağıt bardaktan yapılmış 1 numara kupası ve fıstık kabuklarından öğretmenlerinin yardımıyla yaptıkları Yakutiye amblemini Ali Korkut’a veren çocuklar "yeşilin korunmasını istediler". Ali Korkut, gelecek neslin duyarlılığına dikkat çekti.
Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut’u yılın ilk mesai gününde ziyaret eden Gülen Yüzler Anaokulu ve Kreş çocukları, 2017 yılında yapılan park, bahçe ve yeşil alanlar için teşekkür ettiler. Ali Korkut’u yılın başkanı seçen çocuklar, karton bardaktan yapılan 1 numara amblemi ve fıstık kabuklarından öğretmenlerinin yardımıyla yaptıkları Yakutiye amblemli tabağı sundular. Başkan Ali Korkut, çocuklarla tek tek ilgilendi. Kreş Müdürü Gül Özçelik, öğretmenler Meltem Öztürk, Ayyüce Yağar eşliğinde gelen çocuklar Ali Korkut ile hatıra fotoğrafı çekildiler. Çocuklar, Yakutiye’nin önemli projeleri arasında ilk sırada yer alan Üç Kümbetler’e ait proje maketini de ilgiyle izlediler.
Okulda öğretmenlerin eşliğinde kağıt bardaktan yapılmış 1 numara kupası ve fıstık kabuklarından yapılmış belediye amblemleri sunan çocuklar, yeşilin ve çiçeklerin çiğnenmemesi temennisinde bulundular. Ali Korkut, çocukların duyarlılığının geleceğin daha yeşil olacağına dair umut verdiğini belirterek, "Elbette belediyeler park, bahçe ve yeşil alan üretecektir. Önemli olan halk için yapılan bu hizmetlerin vatandaşlarımız tarafından korunmasıdır. Yılın ilk mesai gününde güzel bir hediye aldım. Çocuklarımızın sevgisine mazhar olabilmek güzel bir şey. Yeni yıla daha dinamik ve arzulu başlayacağız. Öğretmenlerimi de teşekkür ediyorum" dedi.



Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.