Ankara Büyükşehir Belediyesinden üniversite öğrencileri için turnuva

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Ankara Büyükşehir Belediyesinden üniversite öğrencileri için turnuva
30 Oca 2024 / Sal 13:21
/ 0 Kez Okundu
| |

Ankara Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı, kent genelinde öğrenim gören üniversiteli öğrencileri kaynaştırmak için Kuşcağız Aile Yaşam Merkezi’nde ‘Bowling Turnuvası’ düzenledi. Üçüncüsü düzenlenen ve 30 kişinin katıldığı turnuvada dereceye girenlere madalya ve kupa verildi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, gençleri bir araya getiren etkinliklere ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı, kent genelinde öğrenim gören üniversiteli öğrencileri kaynaştırmak için ’Bowling Turnuvası’ düzenledi. Kuşcağız Aile Yaşam Merkezi’nde üçüncüsü düzenlenen ve 30 kişinin katıldığı turnuvada bowlingin yanı sıra bilardo, langırt ve masa tenisi turnuvaları da düzenlendi. Başkentli öğrencilerin eğlenceli ve unutulmaz dakikalar yaşadığı turnuvada dereceye giren öğrencilere madalya ve kupalar verildi.

“Etkinliğe katılan gençlere teşekkür ediyoruz”
Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak gençlerin eğlenceli vakit geçirebileceği etkinliklere ev sahipliği yapmaya devam edeceklerini belirten Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı Gençlik Faaliyetleri Şefi Mehmet Ali Keser, “Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı olarak gençlerimiz arasındaki dostluğu pekiştirmenin yanı sıra sporun ve rekabetin getirdiği olumlu enerjiyi paylaşma fırsatı sunuyoruz. Etkinliğe katılan tüm gençlere teşekkür ediyoruz” dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yasal Bilgilendirme
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.