Ankara Kalkınma Ajansından 15 milyon TL hibe teklif çağrısı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Ankara Kalkınma Ajansından 15 milyon TL hibe teklif çağrısı
12 Mar 2018 / Pzt 12:07
/ 53 Kez Okundu
| |

Ankara Kalkınma Ajansı, 2018 Yılı Proje Teklif Çağrısı kapsamında yer alan iki ayrı mali destek programı ile toplam 15 milyon TL tutarında hibe desteği sağlayacak

Ankara Kalkınma Ajansı, 2018 Yılı Proje Teklif Çağrısı kapsamında yer alan iki ayrı mali destek programı ile toplam 15 milyon TL tutarında hibe desteği sağlayacak.
Toplam bütçesi 10 milyon TL olan İleri Teknolojili Ürün Ticarileştirme Mali Destek Programı’nın (KAYS-PFD) Modülü üzerinden başvuruları 9 Mart 2018 tarihinde sona erdi. Toplam bütçesi 5 milyon TL olan Yerel Ürün Ticarileştirme Mali Destek Programına başvurular için ise son 5 gün.
Programda, Ankara’nın yerel ürünlerinin üretiminde yenilikçi uygulamaların ve yerel ürünlerin markalaşmasında, ticarileştirilmesinde ve pazarlanmasında yenilikçi yaklaşımların geliştirilmesi amaçlanıyor.
Programa yerel yönetimler, kamu kurum ve kuruluşları, kamu kurumu niteliğindeki meslek kuruluşları, sivil toplum kuruluşları, işletmeler, üniversiteler, teknoloji geliştirme bölgeleri ve kooperatifler başvuru yapabilecek.
Toplam bütçesi 5 milyon TL olan Yerel Ürün Ticarileştirme Mali Destek Programında; asgari destek tutarı 25 bin TL, azami destek tutarı 500 bin TL olarak belirlendi. Program başvuruları, internet üzerinden (KAYS-PFD) sistemi üzerinden yapılacak. Programa internet üzerinden son başvuru tarihi 16 Mart 2018 Saat 23.50 ve proje dosyası son teslim tarihi 23 Mart 2018 saat 17.00 olduğu belirtildi.
Başvuruların matbu kopyalarının taahhütlü posta yoluyla, kargo şirketi ile veya elden Ankara Kalkınma Ajansına teslim edilmesi gerektiği açıklandı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.