Ankaralılar Sevgililer Günü’nü Selami Şahin ile kutladı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
15 Şub 2018 / Per 12:38
/ 109 Kez Okundu
| |

Dillerden düşmeyen bestelerin sahibi duayen sanatçı Selami Şahin, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde Ankara’nın gözde eğlence kompleksi Winner İncek’te muhteşem bir konsere imza attı

Dillerden düşmeyen bestelerin sahibi duayen sanatçı Selami Şahin, 14 Şubat iler" href="/tag/sevgil iler/">Sevgil iler Günü’nde Ankara’nın gözde eğlence kompleksi Winner İncek’te muhteşem bir konsere imza attı.
Tüm şarkılarında olduğu gibi ’Tanımam Senden Başka’ şarkısını da salonu dolduran dinleyic iler ile birlikte hep bir ağızdan okuyan Selami Şahin, rezervasyonu günler önceden tükenen gecede büyüleyici bir performansa imza attı. iler" href="/tag/sevgil iler/">Sevgil iler Günü’ne özel gecede en güzel aşk şarkıları ile dinleyic ilere unutulmaz anlar yaşatan Selami Şahin, “14 Şubat iler" href="/tag/sevgil iler/">Sevgil iler Günü herkese mutluluk, huzur ve güzellik getirsin. Birbirini seven iki insan için her gün iler" href="/tag/sevgil iler/">Sevgil iler Günü kadar kutsaldır” dedi.
Besteleriyle birçok insanın duygularına tercüman olan usta sanatçı, 2 saat boyunca sev ilen şarkılarını Ankaralı hayranları için seslendirdi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.