Anlayan: "2018 yılı Fatsa için yatırım yılı olacak"

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Anlayan:
03 Oca 2018 / Çar 16:35
/ 118 Kez Okundu
| |

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, 2018 yılının yoğun bir çalışma ve yatırım yılı olacağını söyledi

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, 2018 yılı" href="/tag/yili/"> yılının yoğun bir çalışma ve yatırım yılı" href="/tag/yili/"> yılı olacağını söyledi.
AK Parti Ordu Milletvekili Ergün Taşçı’nın da katılımıyla AK Parti İlçe Teşkilatında istişare değerlendirme toplantısı yapıldı. Toplantıda AK Parti İlçe Başkanı Abdullah Uçar, Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan ve AK Parti Ordu Milletvekili Ergün Taşçı partililere hitaben birer konuşma yaptılar.

“2018 yoğun bir çalışma yılı" href="/tag/yili/"> yılı olacak”
Toplantının açılış konuşmasını AK Parti İlçe Başkanı Abdullah Uçar gerçekleştirdi. Başkan Uçar’dan sonra konuşan Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, “Yeni bir çalışma yılı" href="/tag/yili/"> yılına girdik. 2018 yılı" href="/tag/yili/"> yılı çok yoğun bir yıl olacak inşallah. Hem Büyükşehir Belediyesi hem Fatsa Belediyesi olarak başlayıp yarım kalan ne kadar yatırımlarımız varsa, söz verdiğimiz ama başladığımız ama hazırlıklarını yaptığımız ne kadar yatırımlarımız varsa hepsini başlayacağımız ya da bitireceğimiz bir yıl olacak, öyle planlıyoruz. O sebeple yoğun bir çalışma yılı" href="/tag/yili/"> yılı olacak. Daha önce de kamuoyu ile paylaştığımız çalışmalarla ilgili ciddi hazırlıklar yapıyoruz. Bunun için gerekli kaynakları oluşturmak için de çalışmalarımız var. 2018 yılı" href="/tag/yili/"> yılı ciddi manada toparlayıcı mahiyette de bir yatırım yılı" href="/tag/yili/"> yılı olacak. Rabbim inşallah kaza kader göstermeden tamamlamayı nasip etsin” dedi.

Fatsa Çevre Yolu Karadeniz için tarihi bir yatırımdır”
AK Parti Ordu Milletvekili Ergün Taşçı ise Fatsa Çevre Yolu’nun proje ihalesinin yapıldığını belirterek, “ Fatsa Çevre Yolu’nun harita ile ilgili çalışması bitmiştir. Bu şu anlama geliyor. Eldeki veriler oluşmuş yarın öbür gün karayolları ile ilgili bir heyetin araziye gelip inceleme yaptığında tüneller ile ilgili çalışmalar yapılacak. Fatsa Çevre Yolu’nun 2018 yılı" href="/tag/yili/"> yılı sonuna doğru projesi bitecektir. Arkasından hemen siyasi iradenin bu konudaki dikkatini sorumluluğun önemini buraya çekerek Karadeniz olarak hep beraber bu talebi Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza yüksek sesle konuşarak hemen yatırım programına aldırmalıyız. Fatsa Çevre Yolu bu şehrin, bu coğrafyanın kurtulmasıdır çok önemli bir yatırımdır ve Karadeniz için tarihi bir yatırımdır” diye konuştu.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.