Antalya’da üst geçitler bakımdan geçiyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Antalya’da üst geçitler bakımdan geçiyor
16 Şub 2024 / Cum 12:51
/ 0 Kez Okundu
| |

Antalya Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde yıpranan üstgeçitlerde bakım onarım çalışması başlattı. İki üst geçidinin ahşap yürüyüş platformları çelik konstrüksiyon yürüyüş platformları ile değiştirilirken, diğer üstgeçitlerin de bakım onarımları yapılacak.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Bakım Onarım Şube Müdürlüğü, Antalya kent merkezindeki üstgeçitlerde bakım onarım çalışması başlattı. Şiddetli yağışlarda, fırtınada ve çeşitli sebepler nedeniyle yıpranan üstgeçitler bakımdan geçiriliyor. Çalışmalar araç ve can güvenliği açısından gece saatlerinde trafiğe kapatılarak gerçekleştirildi.

“Üstgeçitler bakımdan geçiyor”
Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Mevlana ve Evliya Çelebi Caddesi üzerinde yer alan iki üstgeçidin ahşap yürüyüş platformlarını, çelik konstrüksiyon yürüyüş platformları ile yeniledi. Gazi Bulvarı ve Çallı üstgeçidindeki yürüyüş bandında yer alan ve yıpranan ahşap zemin yenilendi. Çalışmalar kapsamında platform yenilemenin dışında Mevlana, 75. Yıl, Evliya Çelebi, Kızılırmak Caddeleri ile Adnan Menderes, Yener Ulusoy, 100. Yıl, Atatürk ve Sakıp Sabancı Bulvarı’nda yer alan tüm üst geçitlerde yönelik bakım ve onarım işleri yapılacak. Üstgeçitlerin tüm betonarme taşıyıcı ve duvar yüzeyleri ve mevcut ahşap korkulukları boyanarak, yürüyüş platformlarındaki döşemeler yenilenecek. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte üstgeçitler yepyeni bir görüntüye kavuşacak.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yasal Bilgilendirme
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.