Antalyalı Yörük Yılmaz amca da Afrin’deki Mehmetçiği unutmadı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Antalyalı Yörük Yılmaz amca da Afrin’deki Mehmetçiği unutmadı
08 Şub 2018 / Per 14:21
/ 41 Kez Okundu
| |

Türk askerlerinin kahramanca mücadele ettiği Afrin’deki Zeytin Dalı Operasyonu’na destek vermek amacıyla Antalya’nın Aksu ilçesinde başlatılan yardım kampanyasında bir kişinin gönderdiği duygusal mektup dikkatlerden kaçmadı

Türk askerlerinin kahramanca mücadele ettiği Afrin’deki Zeytin Dalı Operasyonu’na destek vermek amacıyla Antalya’nın Aksu ilçesinde başlatılan yardım kampanyasın da bir kişinin gönderdiği duygusal mektup dikkatlerden kaçmadı.
Aksu’ da başlatılan yardım kampanyasına vatan daşlar dan yoğun ilgi geldi. Kampanyaya katılan vatan daşların getirdikleri çorap, çamaşır, içlik, atkı, kuruyemiş ve gı da malzemelerinden oluşan ürünler, Afrin’de kahramanca mücadele eden Türk askerine gönderilmek üzere toplandı. Toplanan malzemelerin içerisinde Yörük Yılmaz tarafın dan fıstık kutusunun üzerine yazılan mektup dikkat çekti. Yörük Yılmaz amca ismi ile kaleme alınan mektupta, " Afrin’deki savaşan askerimize çam sakızı çoban armağanı kuvvet olsun. Zafer Türkiye’mizin olsun. Özellikle savaşan askerimize verilsin" ifadeleri kullanıldı.
Hazırlanan ürünlerin bugün kargo ile Afrin’e gönderileceği belirtildi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.