Araba içinde sigara içilemeyecek

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
#Güncel Olaylar | Haber Merkezi
21 Eyl 2019 / Cmt 14:15
/ 6.196 Kez Okundu
| |

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ben şimdi bakıyorum; aracı kullanan sigara içiyor. Bazen ben de işaret ediyorum. Yazılı kaide girmek suretiyle şoför de arkada oturanlar da sigara içemeyecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ben şimdi bakıyorum; aracı kullanan sigara içiyor. Bazen ben de işaret ediyorum. Yazılı kaide girmek suretiyle şoför de arkada oturanlar da sigara içemeyecek. Şimdi bunun üzerinde çalışıyoruz. Batı ülkelerinin bazıları dışarıda bile sigarayı yasakladı. Şimdi biz insanımızın sağlığını ön plana çıkarmayacak mıyız? Bu işin üzerine çok daha sıkı gideceğiz. Para cezası ne gerekiyorsa olacak.

Bir de elektronik sigara hikayesi var. Sanki dudak alışkanlığı içinmiş, zararı yokmuş. Hepsi hikaye. Onda da nikotin var, aynı numara var. Onda gümrük sıkıntıları da vardı. Onunda ülkemize girişini yasaklamak ve vergi olayında da onlara da ciddi vergi koymakla işi çözeceğiz.

Nargile konusunda da aynı mücadeleyi sürdüreceğiz. Nargile sigaradan az zararlıdır diyenler saflığa yatıyor. Tam aksine nargile sigaradan daha zararlıdır.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.