Armutlu Kaymakamı Uğur Sezer, gölet çalışmalarını denetledi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Armutlu Kaymakamı Uğur Sezer, gölet çalışmalarını denetledi
07 Kas 2017 / Sal 17:21
/ 137 Kez Okundu
| |

Yalova’nın Armutlu ilçesi kaymakamı Uğur Sezer, Armutlu ilçesinde yapımı devam eden Yumludere ve Sarpdere göletlerinde incelemelerde bulundu

Yalova’nın Armutlu ilçesi kaymakamı Uğur Sezer, Armutlu ilçesinde yapımı devam eden Yumludere ve Sarpdere göletlerinde incelemelerde bulundu.
Armutlu Kaymakamı Sezer, beraberinde daire amirleri ve DSİ kontrol mühendisleri ile birlikte Yumludere ve Sarpdere göletlerdeki çalışmaları denetledi. Sarpdere göletinin, su tutmaya başlaması, sulama hatlarının da sona yaklaşılmasına rağmen, Yumrudere göletinde müteahhitten kaynaklanan sebeplerle işlerin yavaş gitmesine dikkat çeken Kaymakam Sezer, işlerin hızlandırılmasını istedi. Armutlu Kaymakamı Uğur Sezer, DSİ Bursa Bölge Müdürlüğünce yapılan önemli ve büyük yatırımlarla Armutlu’da tarımsal sulama sorununun çözülmüş olacağını belirterek, çalışmaları yakından takip etmeye devam edeceklerini dile getirdi.
Sarpdere Göleti ile 2 bin 130 dekar zirai arazinin cazibeli kapalı sistem ile sulanacağı bildirildi. Proje tamamlandığında yılda 4 milyon 777 bin 590 TL gelir artışı elde edilmesi hedefleniyor.
Yumrudere Göleti ile ise 2 bin 880 dekar zirai arazi, cazibeli kapalı sistem ile sulanacak. Proje tamamlandığında ise yılda 4 milyon 506 bin 470 TL gelir artışı elde edilmesi hedefleniyor.



Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.