Asimder Başkanı Gülbey, Kaymakam Güzel’i ziyaret etti

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Asimder Başkanı Gülbey, Kaymakam Güzel’i ziyaret etti
26 Mar 2018 / Pzt 11:06
/ 216 Kez Okundu
| |

Uluslararası Asılsız Ermeni İddialarıyla Mücadele Derneği (ASİMDER) Genel Başkanı Göksel Gülbey, Yönetim kurulu üyeleri Murat Gonca ve Hangül Yıldız ile beraber Iğdır Karakoyunlu İlçe Kaymakamı Kamil Güzel’i makamında ziyaret ettiler

Uluslararası Asılsız Ermeni İddialarıyla Mücadele Derneği (ASİMDER) Genel Başkanı Göksel Gülbey, Yönetim kurulu üyeleri Murat Gonca ve Hangül Yıldız ile beraber Iğdır Karakoyunlu İlçe Kaymakamı Kamil Güzel’i makamında ziyaret ettiler.
Iğdır Üniversitesiyle teşkilatlarının ortaklaşa yapmış oldukları Azerbaycan Hocalı şehitleri ile ilgili panele katılarak vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür eden Asimder Genel Başkanı Göksel Gülbey, “ Şehrimizin Ermenistan’a tek sınır kapısı olan Alican sınır kapısı ile Ağrı dağının eteklerinde bulunan Karakoyunlu ilçesi çok önem arz etmektedir. Bu hem Türkiye hem de Ermeni lobisi için önem arz eden ilçemizde sizin gibi milli duygulara sahip bir Kaymakamımızın görev yapmış olması bizleri mutlu etmektedir. Iğdır merkezde yapmış olduğumuz faaliyetlerimizi İlçe merkezinde de yapmak istemekteyiz. Ermenistan’ın Azerbaycan Karabağ bölgesinde 1992 yılında yapmış olduğu katliamlar ile bölgemizde 1915-1920 yıllarında yapılan katliamların fotoğraflarını içeren sergimizi gösterime sunmak isteriz” dedi.
Karakoyunlu Kaymakamı Kamil Güzel ise, “ Asimder’i devamlı basın yoluyla takip etmekteyim, ayrıca Ermenistan sınırında bulunan ilçemize bağlı olan Alican sınır kapısında yapmış olduğunuz faaliyetlerden tanımaktayız. İlçe merkezimizde yapacağınız her türlü faaliyetlere kanunların izin verdiği çerçevede destek sunarız” şeklinde konuştu.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.