Asker ve koruculardan öğrencilere kırtasiye yardımı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Asker ve koruculardan öğrencilere kırtasiye yardımı
14 Mar 2018 / Çar 14:50
/ 30 Kez Okundu
| |

Batman’ın Sason ilçesinde görev yaptıkları bölgelerde bulunan okulları ziyaret eden asker ve güvenlik korucuları, öğrencilere kırtasiye malzemesi yardımı yaptı

Batman’ın Sason ilçesinde görev yaptıkları bölgelerde bulunan okulları ziyaret eden asker vevenlik korucuları, öğrencilere kırtasiye malzemesi yardımı yaptı.
Sason ilçesinde görev yapan asker vevenlik korucuları, görev yaptıkları bölgelerdeki köy okullarını ziyaret ederek kırtasiye malzemesi yardımında bulunuyor. İlçeye bağlı Yeniköy Çilekli İlk ve Ortaokulunu ziyaret eden gü venlik güçleri, öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Çocuklarla yakından ilgilenen gü venlik güçleri, zırhlı araçların içini merak eden öğrencileri içeri alarak hatıra fotoğrafı çektirdi.
venlik güçlerini okullarında görmekten büyük memnuniyet duyduğunu belirten Çilekli İlk ve Ortaokulu Müdürü Yunus Baz, “ Askerlerimizin okulumuzu ziyaret etmesi öğrencilerimiz tarafından büyük bir sevinçle karşılandı. Askerlerimize olan gü ven bir kez daha pekiştirilmiş oldu. Öğrencilerimize ne olmak istiyorsunuz diye sorduğumuzda birçok öğrencimiz asker ve polis olmak istediğini belirtiyor. Bu durumun gü venlik güçlerimizin vatandaşa ve öğrencilerimize verdiği gü venden kaynakladığını düşünüyorum” dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.