Askere en anlamlı bağış

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Askere en anlamlı bağış
16 Mar 2018 / Cum 14:46
/ 169 Kez Okundu
| |

Düzce’de özel eğitim merkezi öğrencileri, harçlıklarını biriktirip Afrin’e gönderdi

Düzce’de özel eğitim merkezi öğr encileri, harçlıklarını biriktirip Afrin’e gönderdi. Öğr enciler arasındaki asker kıyafetli küçük Lamia, Mehmetçik’e gönderdiği selam ve öpücük ile ilgi odağı oldu.
Afrin’de Zeytin Dalı harekatında terör örgütlerine karşı mücadele ed en Türk Silahlı Kuvvetleri Ordusuna bir destek de Yeşil Düzce Özel Eğitim Merkezinin özel öğr encilerind en geldi. Öğretm enleri ile birlikte bankaya giderek harçlıklarından biriktirdikleri paraları Mehmetçiğe gönder en özel öğr encilerin heyecanı ve mutluluğu gözlerind en okunuyordu.
Üzerlerinde Türk bayraklı tişörtlerle bankaya gel en öğr encilerin arasında en dikkat çek eni ise asker kıyafeti giymiş olan küçük Lamia’ydı. Lamia asker ağabeylerine hem el salladı hem öpücük yolladı.
Özel öğr enciler Mehmetçiğe destek için harçlıklarından biriktirdikleri paralarını banka memuruna teslim ettiler.
Yeşil Düzce Özel Eğitim Merkezi Okul Aile Birliği Başkanı Zeynep Baş, askerlerimize destek olmak istediklerini söyledi, çocukların da bu konuda bilinçli olmasının k endilerini ayrıca mutlu ettiğini dile getirdi.
Anlamlı bir bağışta bulunan öğr enciler ise duygularını dile getirirk en, askerlerimize destek olmak için para gönderdiklerini söylediler.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.