Assistt Genel Müdürü Cemil Yıdırım’dan Başkan Başsoy’a ziyaret

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Assistt Genel Müdürü Cemil Yıdırım’dan Başkan Başsoy’a ziyaret
02 Şub 2018 / Cum 09:19
/ 49 Kez Okundu
| |

Assistt Genel Müdürü Cemil Yıdırım, Genel Müdür Yardımcısı Bekir Yunus Uçar, Direktör Yasin Öztürk ,MHRS Müdürü Sayın Umut Yıldırım ve Türk Telekom İl Müdürü Recep Karakoç; Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy’u Makamında ziyaret ettiler

Assistt Genel Müdürü Cemil Yıdırım, Genel Müdür Yardımcısı Bekir Yunus Uçar, Direktör Yasin Öztürk ,MHRS Müdürü Sayın Umut Yıldırım ve Türk Telekom İl Müdürü Recep Karakoç; Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy’u Makamında ziyaret ettiler.
Erzincan Belediyesi Hizmet Binasında gerçekleştirilen ziyarette bir açıklama yapan Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy “ Çağrı merkezleri hayatımızın vazgeçilmez bir parçası haline geldi. Artık bankacılık işlemlerinden tutunda otobüs bileti almaya kadar her türlü işlemi bir telofon konuşmasıyla anında gerçekleştirebiliyoruz. Şehrimizde yaklaşık 9 yıldır hizmet veren Assistt çağrı merkezi hali hazırda 1000 kişiye istihdam sağlarken ekonomimize de büyük katkı sağlıyor. Ayrıca diğer şehrimizde çalışarak kendini yetiştiren evlatlarımız kurumun diğer illerde açılan şubelerinde yönetici olarak çalışmaya başladılar. Ben ülkemizin en büyük çağrı merkezlerinden olan Assistt çağrı merkezi yöneticilerine şehrimizde gerçekleştirdikleri yatırım ve nazik ziyaretlerinden ötürü çok teşekkür ediyorum.” Dedi.
Başkan Başsoy daha sonra Assistt Genel Müdürü Cemil Yıdırım ve çalışma arkadaşlarına Erzincan Meslek Edindirme Kurslarında üretilen el işlemesi bakır tabak hediye etti.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.