Astrolog Meral Güven hakkında soruşturma başlatıldı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Astrolog Meral Güven hakkında soruşturma başlatıldı
#Güncel Olaylar | Haber Merkezi
27 May 2024 / Pzt 19:21
1 dk okuma / 1.310 Kez Okundu
| |

'Fenerbahce şampiyon olacak' şeklinde paylaşımlarıyla gündem olan astrolog Meral Güven hakkında soruşturma başlatıldı.

Haftalardır liderliğini sürdüren Galatasaray 102 puanla şampiyonluğa ulaştı. Fenerbahçe ise İstanbulspor karşısında 6 gol atmasında rağmen 99 puanda kalarak 2. oldu. Sarı-lacivertli taraftarların kendisine gösterdiği tepkiler sonrası sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Meral Güven küfürlü ifadelerde bulunmuştu.

HESAPLARINI KAPATTI TİKTOK CANLI YAYINI AÇTI!

Gelen yoğun tepki sonrası sosyal medya hesaplarını kapatan Astrolog Meral Güven'in küfürleri ile dolu olan TikTok canlı yayını ise hemen fark edildi. Meral Güven'in küfürleri Fenerbahçe taraftarını kızdırırken TikTok'ta küfürün yasak olması sebebiyle canlı yayın bir anda TikTok yönetimi tarafından kesildi.

Astrolog Meral Güven paylaşımında şu ifadelere yer vermişti;

"Yüce Mevlama şükürler olsun ki hevesinizi kursağınızda bıraktı. Geçen yıl ölmüş çocuğuma küfür edip, beni tehdit ediyordunuz ve adamın böyle işte hevesini kursağında bırakırlar. Oh canıma değsin, beter olun. Allah'a ortak koşmak neymiş gördünüz mü? Rabbim sana şükürler olsun dualarımı kabul ettin. Yarabbim çok şükür. Beni Allah gibi gördünüz ya alın bakalım sonuca, beter olun öyle küfür edilmez böyle hevesinizi kursağınızda bırakırlar."

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Fenerbahçe'nin son haftalarda yarışta geride olmasına rağmen şampiyon olacağını iddia eden Meral Güven hakkında son dakika gelişmesi yaşandı.

'Fenerbahce şampiyon olacak' şeklinde paylaşımlarıyla gündem olan astrolog Meral Güven hakkında sosyal medya hesabından yaptığı hakaret içerikli paylaşımlar nedeniyle "halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" suçundan soruşturma başlatıldı.

 

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.