Atakum’dan Karaduman’a ‘hayırlı olsun’

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Atakum’dan Karaduman’a ‘hayırlı olsun’
09 Şub 2018 / Cum 14:46
/ 78 Kez Okundu
| |

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, AK Parti Atakum İlçe Başkanı Haluk Köksoy ile ilçe yönetimi ve meclis üyeleriyle birlikte, AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman’ı ziyaret etti

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, AK Parti Atakum İlçe Başkanı Haluk Köksoy ile ilçe yönetimi ve meclis üyeleriyle birlikte, AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman’ı ziyaret etti.

“Biz büyük bir aileyiz”
Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı ve ilçe teşkilatının ziyareti karşısında duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti İl Başkanı Hakan Karaduman, “AK Parti, büyük ve güçlü bir aile. Bu ailenin en büyük önceliği ise millete hizmet etmektir. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde, Türkiye’nin 81 ilinde, bu büyük aile mücadele etmektedir. Samsun’da da aynı heyecan içerisinde çalışıyoruz. Hem genel hem de yerel ölçekte, AK Parti sonrası gelinen konum ortadadır. Atakum ilçesinde güzel şeyler oluyor. Belediyecilik noktasında, AK belediyeciliğin en güzel örneklerini, ilçemizde görebiliyoruz. Bu noktada belediye başkanımıza teşekkür ediyorum. Teşkilat olarak da her geçen gün daha da büyüyen ve güçlenen bir yapı içerisinde olan Atakum teşkilatımız ile birlikte büyük ve önemli işler yapacağımıza olan inancım tamdır” dedi.

“Dava aşkı”
Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, AK Parti İl Başkanı Hakan Karaduman’a görevinde başarılar dileyerek, “AK Parti’nin kurulduğu ilk günden bu yana, omuz omuza mücadele ettiğimiz. Gençlik kolları başkanlığından, il başkanlığına uzanan bir dava aşkıyla partimize hizmet veren AK Parti Samsun İl Başkanımız Hakan Karaduman’a yeni görevinde başarılar diliyoruz. Türkiye’nin zorlu bir süreçten geçtiği, birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğu şu günlerde, AK Parti ailesi olarak birbirimizi daha sıkı şekilde kucaklıyoruz. Teşkilatlarımızla, belediyelerimizle, milletvekillerimiz, bakanlarımız, başbakanımız ve en önemlisi Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’la birlikte ülkemizin yarınları için çalışıyoruz. Türkiye’nin aydınlık yarınları AK Parti’ye emanet. Allah birlik ve beraberliğimizi daim eylesin” şeklinde konuştu.

“Daha güçlü Türkiye yolunda”
AK Parti Atakum Teşkilatı olarak güçlü bir yapıya sahip olduklarını kaydeden AK Parti Atakum İlçe Başkanı Haluk Köksoy, “Milletin partisi AK Parti’nin neferleri olmanın gururunu yaşıyoruz. Bu gururdan hareketle, ilçemiz, şehrimiz, bölgemiz ve ülkemiz için daha iyi neler yapabiliriz diye çalışıyoruz. Atakum İlçe Teşkilatı olarak, AK Parti İl Başkanımız Hakan Karaduman’a yeni görevinde başarılar diliyoruz. Daha güçlü Türkiye yolunda, birlikte daha nice önemli işlere imza atacağız. Bu anlamda AK Parti Atakum İlçe Başkanlığı olarak biz her an seçim olacakmış gibi göreve hazırız” ifadelerini kullandı.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.