Atatürk Kültür Merkezi Başkanlığı yayınları "Çaka Bey Kitap Günleri"nde okurlarını bekliyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Atatürk Kültür Merkezi Başkanlığı yayınları
17 Mar 2018 / Cmt 12:12
/ 50 Kez Okundu
| |

Türk kültürü-edebiyatı ve sanatıyla ilgili araştırmaları gelecek nesillere aktarmak ve bilimsel çalışmalar yapmakla görevli Atatürk Kültür Dil ve Tarih Yüksek Kurumu bünyesindeki Atatürk Kültür Merkezi Başkanlığı, yayınlarını İzmirli okurlarla buluşturuyor

Türk kültürü-edebiyatı ve sanatıyla ilgili araştırmaları gelecek nesillere aktarmak ve bilimsel çalışmalar yapmakla görevli Atatürk Kültür Dil ve Tarih Yüksek Kurumu bünyesindeki Atatürk Kültür Merkezi Başkanlığı, yayınlarını İzmirli okurlarla buluşturuyor.
Türk Tarih Kurumu ve İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle düzenlenen "Çaka Bey Kitap Günleri", 16-25 Mart tarihlerinde 09.30-19.30 saatleri arasında İzmir Alsancak’ta bulunan Tarihi Havagazı Fabrikası Kültür Merkezi’nde düzenleniyor. Kitap Günleri’nde Türk düşüncesi, Türk mimarisi, Türk müziği, halısı, çinisi, bilim tarihi gibi kültürümüzün ana unsurlarıyla ilgili birbirinden kıymetli ve bilimsel yayın ölçütleriyle hazırlanıp basılmış kitapların tamamı yüzde 50 indirimli olarak satışa sunulacak. Atatürk Kültür Merkezi Başkanlığı, yayınları da Kitap Günleri’nde İzmirli okurlarla buluşacak.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.