Atay Uslu Tekirova-Kumluca yol çalışmalarını inceledi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Atay Uslu Tekirova-Kumluca yol çalışmalarını inceledi
22 Mar 2018 / Per 10:08
/ 117 Kez Okundu
| |

AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, devam eden Kumluca-Tekirova bölünmüş yol çalışmalarını inceledi

AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, devam eden Kumluca-Tekirova bölünmüş yol çalışmalarını inceledi.
Antalya Milletvekili Atay Uslu, Kemer’in Belen mevkiindeki heyelan bölgesinde bilgi aldı, devam eden Kumluca - Tekirova bölünmüş yol çalışmalarını yerinde inceledi. Atay Uslu, "Antalya’yı Kumluca-Finike-Demre-Kaş ilçelerimize bağlayan yolda oluşan heyelan bölgesinde incelemelerde bulunduk. Bölgeden yer altı sularının geçtiği, hareketliliğin devam ettiği ifade edildi. Artık teknolojimiz çok iyi ve ülkemizin güçlü. Kalıcı ve güvenli bir çözüm üretiliyor. Kalıcı bir çözüm için 5 adet sondaj makinesiyle çalışmalar yapılıyor. Heyelanlı mevki başta olmak üzere farklı noktalarda yüze yakın iş makinesi yol inşaatında çalışmaya devam ediyor" dedi.
Heyelan bölgesinde yoğun bir çalışma yapıldığını anlatan Atay Uslu, "Heyelan sonucu kapanan yolun sonucunda vatandaşımızın mağdur olmaması için geçici 4 ayrı çözüm ürettik. Birinci olarak Kumluca Yazır Mahallesi yolunda düzenlemeler yapıldı. İkinci alternatif olarak, Adrasan-Olimpos yolunda düzenlemeler yapıldı, standardı yükseltiliyor. Üçüncü alternatif olarak Gödene yolunda standartlar yükseltiliyor. Dördüncü çözüm ise Heyelan bölgesinde bir kaç ay içinde geçici bir servis yolu yapılacak ve ulaşıma açılacak."
İncelemelerin ardından Uslu’ya, şantiye merkezinde yol inşaatı ve heyelan sonrası yapılan çalışmalar hakkında sunum yapıldı.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.