Atık suların bertarafı çalışmaları

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Atık suların bertarafı çalışmaları
09 Şub 2018 / Cum 16:38
/ 27 Kez Okundu
| |

Tekirdağ’ın Şarköy ilçesinde, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (TESKİ) ile zeytin ve üzüm yetiştiricilerinin de katılımıyla atık suların bertarafı ile ilgili bilgilendirme toplantısı düzenlendi

Tekirdağ’ın Şarköy ilçesinde, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (TESKİ) ile zeytin ve üzüm yetiştiricilerinin de katılımıyla atık suların bertarafı ile ilgili bilgilendirme toplantısı düzenlendi.
Şarköy Belediyesi Tarihi binada düzenlenen toplantıya, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Şarköy Belediye Başkanı Süleyman Altınok, TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa, Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanları Şeref Çetin ve Neşat Erdoğan, Büyükşehir Belediyesi ile TESKİ’nin teknik ve idari personelleri ve şarap ve zeytin üreticileri katıldı.
Toplantıda atık suların bertarafının yanı sıra ilçe genelindeki çalışmalar ile ilgili değerlendirmelerde bulunulurken, katılımcılar konu hakkında görüş alışverişinde bulundu.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.