Atilla Ailesinin Mutlu Günü

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Atilla Ailesinin Mutlu Günü
05 Mar 2018 / Pzt 10:54
/ 168 Kez Okundu
| |

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla’nın ağabeyi Mehmet Sait Atilla’nın oğlu Emir Atilla ile Necmettin Cevheri’nin yeğeni ve Şeyh Mehmet Emin İlhan’ın kızı İslim İlhan’ın nişan töreni gerçekleştirildi

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla’nın ağabeyi Mehmet Sait Atilla’nın oğlu Emir Atilla ile Necmettin Cevheri’nin yeğeni ve Şeyh Mehmet Emin İlhan’ın kızı İslim İlhan’ın nişan töreni gerçekleştirildi.
Karaköprü’nün İlhan Köyünde yapılan nisan törenine Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, İl Jandarma Alay Komutanı Nuri Öztürk, Şanlıurfa İl Müftüsü İhsan Açı, Ceylanpınar Ak Parti İlçe Başkanı Halid Şimşek, Abdurrahman Kahraman, Viranşehir Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. İlhan Erkan, Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Bayol, Abbas Deniz, Belediye Encümenleri ve çok sayıda davetli katıldı. Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan nişan töreninde konuşan İl Müftüsü İhsan Açık genç çiftlere bir ömür boyu mutluluklar diledi. Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin de her iki ailenin sevinç ve mutluluğunu paylaştığını söyledi. Ailenin toplumun temeli olduğunu ifade eden Erin, "Kurulacak aile yuvasının vatana, millete faydalı bireyler yetiştirmesini temenni ediyoruz. Gençlere her iki cihanda saadetler diliyorum" dedi.
Türkiye’nin zorlu bir süreçten geçtiğini aktaran Vali Erin, "Afrin operasyonu devam ediyor. Allah şehitlerimizin mekanlarını cennet eylesin. Bugün askerimiz Racu’ya girdi. inşallah yarın Afrin’e de en az sivil kaybı ile gireceklerdir" diye konuştu. Yapılan konuşmaların ardından Atilla ailesinin dayısı Abdurrahman Kahraman, kız babası Şeyh Mehmet Emin İlhan’dan kızını istedi. Baba Şeyh Mehmet Emin İlhan de yaptığı kısa konuşmanın ardından kız isteme sorusuna evet diyerek cevap verdi.
İsteme faslının ardından İl Müftüsü İhsan Açık dua okudu. Yapılan duanın ardından nişan yüzükleri takıldı.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.