Atilla hasta ziyaretlerine devam ediyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Atilla hasta ziyaretlerine devam ediyor
11 Mar 2018 / Paz 11:16
/ 69 Kez Okundu
| |

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, hafta sonlarını fırsat bilip belediye encümenleri ile birlikte hasta ziyaretinde bulunuyor

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, hafta sonlarını fırsat bilip belediye encümenleri ile birlikte hasta ziyaretinde bulunuyor.
Ceylanpınar ilçesinde sosyal ve kültürel belediyeciliğin getirmiş olduğu hizmet ağı giderek genişliyor. Bu konuda başta taziye ve hasta ziyareti gerçekleştiren Belediye Başkanı Menderes Atilla, halkın beğenisini topluyor. En son göz ameliyatı olan yaşlı teyze Gülseren Kuş’u ziyaret eden Atilla’nın ziyaretinde duygusal anlar yaşandı. Aynı zamanda 1.5 yıl önce aramızdan ayrılan Aydın Kuş’un annesi olan Gülseren Kuş, Atilla’yı görünce gözyaşlarına hakim olamadı. Elinde geçmiş yıllara ait Atilla ile aynı fotoğraf karesinde bulunan merhum oğlu Aydın’ın aynı fotoğraf karesinde bulunduğu için göz yaşına hakim olamadığını ifade eden Gülseren Kuş, Atilla’nın kendisine yapmış olduğu geçmiş olsun ziyaretinden çok memnun kaldığını ifade ederek kendisine teşekkür etti.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.