ATSO Akademi’den Yenilenebilir Enerji Kaynakları Eğitimi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
ATSO Akademi’den Yenilenebilir Enerji Kaynakları Eğitimi
12 Eki 2017 / Per 12:24
/ 10 Kez Okundu
| |

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin, ATSO Akademi tarafından “Yenilenebilir Enerji Kaynakları” konusunda eğitim programı düzenleyeceklerini bildirdi

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası ( ATSO) Başkanı Davut Çetin, ATSO Akademi tarafından “ Yenilenebilir Enerji Kaynakları” konusunda eğitim programı düzenleyeceklerini bildirdi.
ATSO Başkanı Davut Çetin, ATSO Akademi tarafından 19-20-21 Ekim 2017 tarihleri arasında “ Yenilenebilir Enerji Kaynakları ”konusunda 3 günlük eğitim programı düzenleneceğini bildirdi. Uluslararası Güneş Enerjisi Topluluğu-Türkiye Bölüm Derneği (GÜNDER) işbirliğinde gerçekleştirilecek ‘ Yenilenebilir Enerji Kaynakları Eğitimi’nin Rüzgar, Güneş, Jeotermal, Hidrolik, Biyokütle konularını kapsadığını belirten Davut Çetin, “Odamız 24. Grup Meslek Komitesi’nin (Elektrik enerjisi, üretim, dağıtım ve ilgili hizmet faaliyetleri) talepleri doğrultusunda gerçekleştirilecek eğitimde, yenilenebilir enerji kaynakları alanlarında yatırım olanakları ele alınacak. Katılımcılara güneş enerjisi ile elektrik üretiminde çatı uygulaması konularında teorik ve pratik bilgilerin aktarılacak. Konusunda uzman eğitmenler/konuşmacılar tarafından katılımcılarımıza 2 gün boyunca teorik bilgilerin anlatılacağı, 1 gün de saha ziyafetinin gerçekleşeceği programda, güneş enerjisi mevzuatı, güneş enerjisi sistem tasarımı- arazi seçimi ve projelendirme, panel seçimi ve özellikleri, invertör seçimi, panel montaj sistemleri ve seçimi, kablo seçimi ve konektör kullanımı, orta gerilim şalt malzeme seçimi, yıldırımdan korunma ve ag parafodur seçimi kurulum, devreye alma ve kabul- işletme ve bakım, malzeme ve tesis standartları ve belgi, off grid sistemler ve tarımsal sulama, garanti ve sigorta, güneş enerjisi konusunda sağlanan hibe ve destekler, rüzgar enerjisi, jeotermal enerji ve elektrik üretimi, ülkemiz ve dünyadaki durum, biyogaz sistemleri ısı pompası, özellikleri ve ülkemizde ısı pompası kullanımı konu alt başlıkları hakkında bilgiler verilecek” dedi.



Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.