Avustralya’nın Ankara Büyükelçisi Marc Innes Brown Şanlıurfa’da

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Avustralya’nın Ankara Büyükelçisi Marc Innes Brown Şanlıurfa’da
16 Kas 2017 / Per 15:13
/ 27 Kez Okundu
| |

Haziran ayında Avustralya Ankara Büyükelçiliği görevine atanan Marc Innes Brown, Türkiye’yi tanımak amacıyla yaptığı ziyaretler kapsamında Şanlıurfa’ya geldi

Haziran ayında Avustralya Ankara Büyükelçiliği görevine atanan Marc Innes Brown, Türkiye’yi tanımak amacıyla yaptığı ziyaretler kapsamında Şanlıurfa’ya geldi.
Şanlıurfa Valiliğini ziyaret eden Avustralya Büyükelçisi Marc Innes Brown’u, Şanlıurfa Vali Yardımcısı Tarık Açıkgöz karşıladı. Karşılamanın ardından Valilik Şeref Defterini imzalayan Büyükelçi daha sonra Vali Yardımcısı Tarık Açıkgöz ile valilik makamında bir süre görüştü. Yaklaşık üç ay önce göreve başladığını ve Türkiye’yi tanımak için farklı şehirlere geziler yaptığını belirten Büyükelçi, Şanlıurfa’yı çok güzel bulduğunu ve gördüğü ilgi alakadan memnun olduğunu belirterek Vali Yardımcısı Açıkgöz’e teşekkür etti.
Büyükelçi Brown’u Peygamberler Şehri Şanlıurfa’da ağırlamaktan onur duyduklarını belirten Vali Yardımcısı Açıkgöz ise nazik ziyaretlerinden dolayı Brown’a teşekkür etti.



Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.