Aydemir: ‘Afrin operasyonu, Çanakkale ruhunun ifadesidir’

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Aydemir:  ‘Afrin operasyonu, Çanakkale ruhunun ifadesidir’
22 Oca 2018 / Pzt 13:30
/ 88 Kez Okundu
| |

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘Afrin operasyonu, Çanakkale Ruhunun, Aziziye duruşunun, Kut’ül Amare destanın yeni ve muhteşem bir ifadesidir

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘Afrin operasyonu, Çanakkale Ruhunun, Aziziye duruşunun, Kut’ül Amare destanın yeni ve muhteşem bir ifadesidir. Hakkın yardımı, Hz. Peygamberin duası bu milletin üzerindedir. Cenabı Hakk Milletimizi, Devletimizi, Ordumuzu daim muzaffer kılsın’ dedi.
YÜCE MİLLETİMİZİN DUASI ONLARLADIR
Afrin Operasyonunun milli irade haysiyet ve vakarının küresel boyutta yeni bir mührü olduğunu belirten Milletvekili Aydemir, Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un, ‘Yılmam ölümden, yaradan, askerim; Orduma, gâzî dedi Peygamberim’ ifadeleriyle tarif ettiği kahraman ordumuz milli bekamız uğrunda yeni bir tarih yazıyor. Yüce Milletimizin duası onlarladır.’ mesajını verdi.
CUMHURBAŞKANIMIZIN TESPİTİ
Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Afrin Operasyonunu ve milli irade duruşunu en beliğ biçimde’ Bölücü terör örgütüne karşı atılması gereken adımları kararlı bir şekilde atıyoruz, atacağız. Buradan taviz vermemiz mümkün değil. Bu PKK, PYD, YPG’yi, ülkemizde bunları hiçbir tanesi kalmayıncaya dek bunların hepsini bitireceğiz. Türkiye’yle, Türk milletiyle baş edemezsiniz, bunu böyle bilesiniz." ifadesiyle vurguladığını, bu kaydın milli irade tarafından yürekten paylaşıldığını belirten Milletvekili Aydemir, ‘Yüce Milletimiz; Başkomutanımız, Sayın Cumhurbaşkanımızın ‘Türkiye, oralarda olmak zorundadır. Türkiye millî bekası için yılanın başını ezmek mecburiyetindedir. Hem kendimiz hem de umudunu bize bağlamış kardeşlerimiz için gerekli gördüğümüz her yerde varlık göstereceğiz.” ufkunda gönül gönüle yürümektedir.’ dedi.
‘ALLÂHU EKBER!’ GÖKTEN ŞEHİDLER
Milletvekili Aydemir, ‘Türkiye, Milleti ve devletiyle, Sayın Cumhurbaşkanımızın "Cumhuriyetimizin geçmişi 95 yıllık olabilir ama devletimizin mazisi binlerce yıllıktır. Bu milleti tarih sahnesinden silmeye, bırakınız bu ne idüğü belirsiz birkaç çapulcuyu, bunların ağa babalarının dahi gücü yetmedi ve yetmeyecek. Allah’ın izniyle biz bu coğrafyada daha binlerce yıl yaşamaya devam edeceğiz" kararlılığını bir kez daha göstermekte, yüce milletimize kefen biçmeye çalışanların ihanet ezberlerini bozmaktadır. Akif’imizin, ‘Millet için etti mi ordum sefer/Kükremiş arslan kesilir her nefer,/Döktüğü kandan göğe vursun zafer/Toprağa bir damlası boş akmasın/Âmin! desin hep birden yiğitler/Allâhu ekber! gökten şehidler/ Âmin! Âmin! Allâhu ekber! Allâhu ekber!’ niyazı niyazımızdır.’ kaydını düştü.
AYDEMİR’İN NİYAZI
Milletvekili Aydemir, Yahya Kemal Beyatlı’nın, ‘Şu kopan fırtına Türk ordusudur yâ Rabbi/Senin uğrunda ölen ordu, budur yâ Rabbi/Tâ ki yükselsin ezanlarla müeyyed nâmın/ Galib et; çünkü bu son ordusudur İslâm’ın’ dizelerini paylaşarak, ‘Cenabı Hak Afrin operasyonumuzu mübarek kılsın. Cenabı Hak ordumuzu ebediyen muzaffer eylesin’ dedi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.