Aydın esnafından kahramanlara termal kıyafet

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Aydın esnafından kahramanlara termal kıyafet
05 Mar 2018 / Pzt 15:20
/ 37 Kez Okundu
| |

Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği (AYESOB), Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından yürütülen Zeytin Dalı Harekatı’na destek vermek amacıyla operasyon bölgesindeki kahramanlara 7 bin adet termal çamaşır gönderdi

Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği (AYESOB), Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından yürütülen Zeytin Dalı Harekatı’na destek vermek amacıyla operasyon bölgesindeki kahramanlara 7 bin adet termal çamaşır gönderdi. Bir kamyon dolusu termal çamaşırın gönderilmesi dolayısıyla düzenlenen törende konuşan AYESOB Başkanı Selahittin Çetindoğan, “Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve Kahraman Ordumuza güvenimiz sonsuz. Esnaf ve sanatkarlar olarak devletimizin aldığı bu kararı sonuna kadar destekliyoruz” dedi.
AYESOB Binası Salonu’nda düzenlenen TSK’ya ve kahramanlara destek programına Oda Yönetimi ve bağlı odaların yöneticileri eksiksiz katıldı. Devletin her türlü imkana sahip olduğunu ve Mehmetçiğin hiçbir ihtiyacının olmadığını ildiklerini belirten Başkan Çetindoğan, “Kurtuluş savaşında 7 düvele karşı savaşan aziz milletimiz bugün 17 düvele karşı savaşmaktadır. O zor günlerde nasıl milletimiz Mehmetçiğimizin yanında oldu ise bugün de bizler Kahramanlarımızın yanında olduğumuzu göstermek için bir araya geldik. Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarihteki başarılarına bir yenisini ekleyeceğine inancımız sonsuzdur. Türk halkının huzur ve güvenliği için yapılan bu harekatın, terörün kökü kazınana kadar devam edeceğinden ve sonunda terörün kökünün kazınacağından hiç şüphemiz yok. Türkiye Cumhuriyeti olarak Kürdü, Arabı, Lazı, Romanı, Çerkezi ile bir bütünüz, kardeşiz. Tarihimizde olduğu gibi tek yürek olarak Mehmetçiğimizin ardından yürümeye hazırız ve seve seve şahadet şerbetini de içeriz” dedi.
Konuşmaların ardından dua ve tekbirlere termal çamaşırları taşıyan kamyon dualarla bölgeye gönderildi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.