Aydın jandarmasından ‘Güçlü Kadınlar, Güçlü Yarınlar’ etkinliği

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Aydın jandarmasından ‘Güçlü Kadınlar, Güçlü Yarınlar’ etkinliği
09 Mar 2018 / Cum 10:17
/ 77 Kez Okundu
| |

AYDIN (İHA) – Aydın İl Jandarma Komutanlığı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde “Güçlü Kadınlar, Güçlü Yarınlar” sloganıyla bir dizi etkinlik düzenledi

AYDIN (İHA) – Aydın İl Jandarma Komutanlığı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde “ Güçlü Kadınlar, Güçlü Yarınlar” sloganıyla bir dizi etkinlik düzenledi.
Aydın İl Jandarma Komutanlığı’nın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde “ Güçlü Kadınlar, Güçlü Yarınlar” sloganıyla düzenlediği etkinlikler vatandaşlardan büyük takdir topladı. Aydın Valiliği tarafından düzenlenen Kadınlar Günü yürüyüşüne ellerindeki “ Güçlü birey, güçlü kadın ile mümkündür”, “Kadını güçlendir, Türkiye güçlensin”, “Kadın hayattır, hayatınız değerlidir” ve “Yeryüzünde gördüğünüz her şey kadın eseridir” yazılı dövizlerle katılan bayan jandarma personelleri özellikle bayanlardan büyük ilgi gördü.
İl Jandarma Komutanlığı’nın düzenlediği Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri, Forum Aydın AVM’de kurulan stant ile devam etti. Standı ziyaret eden kadınlara karanfil ve çeşitli hediyeler takdim eden jandarma personeli, kadınları jandarmanın çalışmaları hakkında bilgilendirdi.
Aydın İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Selahattin Acara da, 8 Mart Kadınlar Günü etkinliklerinde görev yapan jandarma personellerinin çalışmalarına destek verdi.



Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.