Aziz Yıldırım, Başkan Işık’ı ziyaret etti

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Aziz Yıldırım, Başkan Işık’ı ziyaret etti
22 Mar 2018 / Per 10:14
/ 124 Kez Okundu
| |

Çanakkale’nin Biga Fenerbahçeliler Taraftar Derneği’nin davetiyle Biga’ya gelen Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Biga Belediye Başkanı İsmail Işık’ı ziyaret etti

Çanakkale’nin Biga Fenerbahçeliler Taraftar Derneği’nin davetiyle Biga’ya gelen Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Biga Belediye Başkanı İsmail Işık’ı ziyaret etti.
Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Başkan Işık’a ’a isimli ve futbolcuların imzası bulunan forma hediye etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen sohbetin ardından Başkan Işık ise özel baskı orijinal Nutuk’u ve birlik beraberlik ve birlikte yaşamayı simgeleyen Biga Belediyesi’nin logosunun yer aldığı hediyeyi Başkan Yıldırım’a hediye etti.
Ziyarette konuşan Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, "Biga’da gördüğüm kadarıyla bu birlik ve beraberlik burada lafta kalmamış. Bunun için tüm taraftar derneği başkanlarını tebrik ediyorum. Biga’ya 15 yıl önce gelmiştim. Bu Biga’ya üçüncü gelişim. Oradan buraya çok gelişme göstermiş. Allah size daha uzun süre hizmet etme gücü versin" dedi.
Başkan Işık ise, " Biz Biga’da her alanda olduğu gibi spor alanında da bir ve beraber olmayı başarıyoruz. Bütün taraftar derneklerinin bir arada maç izleyebildiği bir ilçe olmayı başarıyoruz. Umarım bu birlik ve beraberlik görüntüsü tüm Türkiye’ye buradan örnek olur. Bu Başkanımıza ziyareti, samimi sohbeti ve benim için çok anlamlı hediyesi için teşekkür ediyorum. Başkanın Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e olan hayranlığı ve sevgisi beni ayrıca mutlu etti" ifadelerini kullandı.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.