Bahar en güzel Yenimahalle’de karşılanır

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Bahar en güzel Yenimahalle’de karşılanır
15 Mar 2018 / Per 11:24
/ 19 Kez Okundu
| |

Yenimahalle Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, doğal güzellikleri ve renkli caddeleriyle her yaz fark yaratan Yenimahalle’de bahar hazırlıklarına başladı

Y enimahalle Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, doğal güzellikleri ve r enkli caddeleriyle her yaz fark yaratan Y enimahalle’de bahar hazırlıklarına başladı.
Çalışmalar kapsamında ilç enin dört bir yanında bulunan ağaçlar budandı, çim biçme ve yabani ot temizliği devam ediyor. İlkbaharı en güzel şekilde karşılamak için çalışan ekipler, vatandaşların yürüyüşünü ve görüşünü engelley en ağaç dallarını bitki dokusuna zarar vermed en tek tek budadı. Aynı zamanda çim biçme ve yabani ot temizliğine de devam ed en ekipler, park, bahçe ve çocuk oyun alanlarında uzayan çimleri biçti ve yabani otları temizleyerek çiçeklerin ve ağaçların daha kolay büyümesine olanak sağladı.

“Y enimahalle’de yaşamaktan mutluluk duyuyoruz”
Çalışmaları gör en vatandaşlar, “Y enimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’a çalışmalarından dolayı çok teşekkür ediyoruz. Yaz kış demed en ilçemiz tertemiz, parklarımız estetik görüntüsüyle dikkat çekiyor. Belediyemiz çevre düz enlemesine önem veriyor, doğayı koruyor. Y enimahalle’de yaşamaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.