Bahçelievler E-spor Akademi başladı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Bahçelievler E-spor Akademi başladı
23 Eyl 2022 / Cum 10:13
/ 22 Kez Okundu
| |

Bahçelievler Belediyesi’nin gençlerin E-spor etkinliklerine daha etkin katılması amacıyla başlattığı E-spor akademisinde profesyonel eğitimlere geçecek gençlerin belirleneceği Valorant turnuvası başladı. 29 Ağustos’ta E-spor Farkındalık ve Okuryazarlığı Semineri ile başlatılan süreçte profesyonel eğitim aşamasına gelindi.

Bahçelievler Belediyesi tarafından düzenlenen E-spor etkinliklerine gençler yoğun ilgi gösterdi. Daha etkin katılım olması amacıyla başlatılan E-spor akademisinde, profesyonel eğitimlere geçecek gençlerin belirleneceği Valorant turnuvası başladı. 29 Ağustos’ta E-spor Farkındalık ve Okuryazarlığı Semineri ile başlatılan süreçte profesyonel eğitim aşamasına gelindi. Türkiye E-spor Federasyonu (TESFED) Yönetim Kurulu Üyesi Yasin Nuri Çakır, Uluslararası E-Spor Koçu ve TESFED Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Nova Yılmaz, E-Spor Valorant Koçu Özgür Şentürk’ün destekleriyle düzenlenen turnuvada E-spor akademisi üyesi gençler kıyasıya rekabet etti. 24 Eylül’de başlayacak ve 5 hafta sürecek olan profesyonel eğitimlerde yayıncılık, koçluk ve oyunculuk olmak üzere alanında uzman koçlar ve yayıncılar eşliğinde eğitimler devam edecek.

“E-spor’un ülkemizde hak ettiği konuma gelebilmesi için elimizden geleni yapıyoruz”
Bahçelievler Siyavuşpaşa Spor Kompleksi’nde düzenlenen final turnuvasına katılan Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır, “E-sporun ülkemizde hak ettiği konuma gelebilmesi için Bahçelievler olarak elimizden geleni yapıyoruz. Bahçelievler Belediyesi olarak E-spor yapacak gençlerimize her türlü imkânı sağlamaya çalışıyoruz. Bugün burada profesyonel eğitime başlayan tüm gençlerimize başarılar diliyorum” dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yasal Bilgilendirme
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.