Bakan Özhaseki: “Durmadan yalan söylüyorlar, yüzü de kızarmıyor”

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
06 Ara 2017 / Çar 18:25
/ 42 Kez Okundu
| |

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu Hitlerin meşhur adamı olan Joseph Goebbels’e benzettiğini ifade ederek, “Durmadan yalan söylüyorlar, ama yüzü de kızarmıyor” dedi

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu Hitlerin meşhur adamı olan Joseph Goebbels’e benzettiğini ifa de e derek, “Durmadan yalan söylüyorlar, ama yüzü de kızarmıyor” dedi.
Bazı açılışlara katılmak ve ziyaretler de bulunmak üzere Bitlis’te bulunan Bakan Mehmet Özhaseki, Bitlis Valiliği ziyaretinin ardından çarşı merkezin de hayata geçirilen ‘Sokak Sağlıklaştırma’ projesinin açılış kur delesini kesti. Arifbey Cad desi’n de açılış yapan Özhaseki, esnafı da ziyaret etti. Ardından AK Parti İl Başkanlığına geçen Bakan Özhaseki, burada ‘Aralık Ayı Danışma Meclisi Toplantısı’na katıldı. Burada konuşan Bakan Özhaseki, Kılıçdaroğlu’nu Hitlerin meşhur adamı olan Joseph Goebbels’e benzettiğini ifa de e derek, “Meşhur Hitlerin bir bakanı vardı, adı Joseph Goebbels. Hitlerin propaganda bakanıydı. Onun en önemli özelliği şuydu. ‘Bir, yalan söyleyeceksiniz. İki, yalanı tekrar e deceksiniz. Üç, büyük büyük yalan söyleyip tekrar e deceksiniz ki toplumu buna inandırabilesiniz’ derdi. Aynen bu taktiğe başladılar şimdi. Durmadan yalan söylüyorlar, ama yüzü de kızarmıyor. Kurduğumuz bu dirliği, bu düzenliği bozmak için dışarıda envai türlü oyun oynanıyor” dedi.

“Tam dönüm noktasındayız”
Rıza Sarraf üzerin den Türkiye’ye şantaj yapıldığını anlatanda Bakan Özhaseki, “Hep birlikte biz PKK gibi belayı yaşadık. Allah bir daha göstermesin, defter kapandı inşallah, bir daha açılmayacak. Zaten Güneydoğu’da yapılan çatışmalardan 70 bine yakın kar deşimizin evi yıkıldı. 35-40 binin evi onarılacak durumdaydı, paralarını tek tek ö dedik. 30 bine yakın evi de bitirerek teslim ettik. Oradaki kar deşlerimize evin de ayrıldığı gün den bugüne kadar kira paralarını ö dedik. Yani devlet bir elini kötüye vurunca, şefkat eli de mazlumun yaralarını sarıyor. Tam dönüm noktasındayız. İçeri den ve dışarıdan fitne kuyuları yaptıklarının farkındayız. Şu anda Amerika’da devam e den o çadır tiyatrosunda bile Türkiye’nin başına örülecek çorabın nasıl bir şey olduğunun siz farkındasınız. Buradan götürdükleri bir adamı ‘ya 110 sene içeri de yatacaksın ya da şu yalanları söyle kurtul’ şantajını önüne sürüp, FETÖ’cülerle birlikte yürüyüp sonra FETÖ’cülerin satın aldığı hakimlerle beraber karar verdirmek kadar adilik olmaz. Bütün bu işlerin farkındayız. Onların bize vereceği zarar yok, hiç umurumuzda bile olmaz” dedi.

“Bu coğrafya, mazlumların sığınma yeri oldu”
Zor bir coğrafyada yaşadıklarını belirten Bakan Özhaseki, “Üzerin de yaşadığımız coğrafyanın zorluğu belki biraz koşularımızdan kaynaklanıyor, belki inançlarımızdan, bekli de kadim me deniyetlerimiz den kaynaklanıyor. Çevremize li derlik e den bir ülke olmamızdan kaynaklanıyor. Belki çevremiz de li derlik e decek başka ülke olmayıp da Türkiye olarak biz de onları şemsiye altında tutarak mazlumun derdine deva olarak önümüz deki yollara hızla devam ettiğimiz için üzerimize haset geliyorlar. Bu coğrafya dünyanın eski yerleşim yerlerin den birisidir. Son dönem de de mazlumların sığınma coğrafyası oldu. Son yüzyılda Balkanlarda daralan kar deşlerimiz buraya gelmişler. Şunu da bilelim ki bu dünyaya gelirken kimse dilekçe vererek gelmiyor. Allah böyle takdir etmiş, böyle yaratmış, peki fark ner de, tabi ki adamlıkta” şeklin de konuştu.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.