Bakan Yılmaz Tunç, İYİ Parti’nin adayı Murat Sesli’yi dinledi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Bakan Yılmaz Tunç, İYİ Parti’nin adayı Murat Sesli’yi dinledi
17 Şub 2024 / Cmt 20:07
/ 0 Kez Okundu
| |

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde esnaf gezisi yaparken İYİ Parti’nin adayı Murat Sesli’nin aynı ismi taşıyan akrabası Murat Sesli’nin iş yerine giren Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, iş yerinin önüne asılan pankartı sordu. Sesli, 20 Şubat tarihine kadar kendi fotoğrafını astığını, 20 Şubat itibariyle pankartta kuzeninin fotoğrafının olacağını ve kuzenini destekleyeceğini söyledi.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Kdz. Ereğli ilçesinde esnaf gezisi gerçekleştirdi. Mahkemesi sebebiyle seçime giremeyen ve kendisi ile aynı ismi taşıyan kuzenini aday gösteren Murat Sesli’nin iş yerine gelen Bakan Yılmaz Tunç, AK Parti’nin Kdz. Ereğli Belediye Başkan adayı İbrahim Sezer için destek istedi.
Bu sırada Murat Sesli’ye iş yerinin önündeki pankartı soran Bakan Tunç, “Murat bey bu isim benzerliği mi?” diye sordu. Sesli de, “İsim benzerliği. Ben yeğenimi destekliyorum. Onun adı da Murat Sesli” dedi.
Bakan Tunç, “Fotoğraf da sana benziyor” deyince Murat Sesli, “Ayın 20’sine kadar benim fotoğrafım. 20’sinden sonra değişecek. Zonguldak 2. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanının kararını okumanızı istiyorum” diyerek destek istedi.
Bakan Tunç, ardından diğer esnafları ziyaret etti. Bakan Tunç, CHP seçim bürosuna da girerek başarılar diledi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yasal Bilgilendirme
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.