BAKDER’den Mehmetçiğe arazi aracı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
BAKDER’den Mehmetçiğe arazi aracı
09 Mar 2018 / Cum 18:27
/ 64 Kez Okundu
| |

Birleşmiş Aktarlar Derneği (BAKDER) Başkanı Murat Top ile yönetim kurulu üyeleri tarafından Mehmetçiğe destek amacıyla 4x4 arazi aracı verildi

Birleşmiş Aktarlar Derneği (BAKDER) Başkanı Murat Top ile yönetim kurulu üyeleri tarafından Mehmetçiğe destek amacıyla 4x4 arazi aracı verildi.
BAKDER Başkanı Murat Top ile yönetim kurulu üyeleri Dursun Mete, Abdurrahman Muslu, Ali Türksar ve Tevfik Dönmez, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’u ziyaret ederek, Mehmetçiğe verilmek üzere 4x4 arazi aracını, bin adet şarj cihazı ve bin adet telefon bataryası hediye etti.
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Hatay Şube Başkan Yardımcısı Nuri Günal’ın da aralarında bulunduğu BAKDER heyeti, ziyarette kendi bölgelerinde öğrenim gören öğrencilerin Mehmetçiğe yazmış oldukları mektupları da Başkan Yavuz’a takdim ettiler.
Birleşmiş Aktarlar Derneği olarak Mehmetçiğe destek olmak amacıyla bölgeye geldiklerini belirten BAKDER Başkanı Murat Top, “Konya, Mersin gibi ülkemizin çeşitli bölgelerindeki heyetlerimizle birlikte, Mehmetçiğimize destek olabilmek amacıyla burada bulunmaktayız. Kahraman ordumuza ne yapsak azdır. Elbette ki güçlü Devletimiz Mehmetçiğimizin bütün ihtiyaçlarını karşılamaktadır. Hz. İbrahim’e bir damla su götüren karınca misali BAKDER olarak bizlerde karınca- kaderince bir şeyler yapmak istedik. Amacımız Mehmetçiğimize manevi olarak destek olup güç vermektir. Bu bağlamda dernek temsilcilerimizle birlikte 4x4 Isuzu marka arazi aracı, 1000 adet şarj cihazı ve 1000 adet telefon bataryasını hediye etmek istedik. Allah Mehmetçiğimizi korusun. Rabbim vatanımızı milletimizi böldürtmesin” dedi.
BAKDER yönetimine teşekkür eden Başkan Yavuz ise, “Sizlerin bu ziyareti ve Mehmetçiğimize desteği şunu bir kez daha göstermiştir ki, Yüce Türk Milletimizin büyüklüğü, birlik ve beraberliği ile 7 düvelin gücü bizleri yok etmeye yetmeyecektir. Bu anlamlı desteğiniz için sizlere sonsuz şükranlarımı sunarım. Allah birlik ve beraberliğimizi daim eylesin” diye konuştu.
BAKDER yönetimi ile birlikte İncirli Mahallesi’ne giden Başkan Yavuz, burada harekatla ilgili bilgiler verdi. Mahalle ziyaretinin ardından belediye binası önüne gelen BAKDER yönetimi burada 4x4 arazi aracını Başkan Yavuz’a Mehmetçiğe verilmek üzere teslim etti.
Dernek Başkanı Murat Top ayrıca Başkan Yavuz’a, Mehmet Akif Ersoy’un ilk olarak yazdığı Osmanlıca İstiklal Marşını hediye etti. Başkan Yavuz konuklarını bir kez daha teşekkür ederek uğurladı.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.