Balçovalı çocuklar tarihlerini öğreniyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Balçovalı çocuklar tarihlerini öğreniyor
09 Kas 2017 / Per 10:19
/ 34 Kez Okundu
| |

İzmir’in Balçova ilçesinde, genç kuşaklara ilçenin tarihini ve kültürünü öğretmek amacıyla öğrenciler için Balçova Kent Belleği Merkezine geziler düzenlemeye başladı

İzmir’in Balçova ilçesinde, genç kuşaklara ilçenin tarihini ve kültürünü öğretmek amacıyla öğrenciler için Balçova Kent Belleği Merkezine geziler düzenlemeye başladı.
Balçova ilçesinde, geçtiğimiz aylarda açılan Balçova Kent Belleği Merkezi kapılarını ilçedeki öğrencilere açtı. Balçova Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği sonucunda Balçovalı çocuklar, kent tarihini ve kültürünü öğrenmeleri amacıyla fotoğraf ve bazı materyallerin bulunduğu Balçova Kent Belleği Merkezine götürülmeye başlandı. Haftanın belirli günlerinde yapılan gezilerde yetkililer, çocuklara Balçova’nın tarihini anlatırken, miniklerin aklına takılan sorulara da titizlikle cevap veriliyor.
Çocukların yaşadığı yerin tarihini ve kültürünü bilmelerinin çok önemli olduğunu ifade eden Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya “Çocuklarımız bu sayede ilçemizin nasıl geliştiğini öğrenecekler. Ayrıca geçmişle olan bağlarını sağlamış olacağız” diye konuştu.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.