Balkan Türkleri ve Erzurumlular, Başkan Köşker’i ziyaret etti

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Balkan Türkleri ve Erzurumlular, Başkan Köşker’i ziyaret etti
27 Ara 2017 / Çar 15:02
/ 42 Kez Okundu
| |

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker Balkan Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği ve Erzurumlular Dernekler Federasyonu’nu ağırladı

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker Balkan Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği ve Erzurumlular Dernekler Federasyonu’nu ağırladı.
Balkan Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Bayram Çolakoğlu, Gebze Şube Başkanı Selçuk Karadeniz, belediye meclis üyesi Ergün Kahraman ve yeni yönetimleri ziyarette yer aldı. Genel Başkan Çolakoğlu Başkan Köşker’e desteklerinden ötürü teşekkür etti ve dernek faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Köşker yeni yönetime çalışmalarında başarılar diledi.
Başkan Köşker’in bir sonraki konukları ise Kocaeli Erzurumlular Dernekler Federasyonu Başkanı Tekin Dursun, belediye meclis üyesi Kerim Büyükgöz ve federasyon yönetimi oldu. Federasyon Başkanı Tekin Dursun, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’i 13 Ocak Cumartesi günü Gebze Kapalı Spor Salonunda gerçekleşecek olan 10. yıl etkinliklerine da vet etti. Da vetten ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Köşker da vet için teşekkür etti. Her iki ziyaret çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.