Başbakan Yardımcısı Işık, Muş Belediyesini ziyaret etti

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Başbakan Yardımcısı Işık, Muş Belediyesini ziyaret etti
12 Oca 2018 / Cum 18:59
/ 27 Kez Okundu
| |

Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, Muş Belediyesini ziyaret etti

Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, Muş Belediyesini ziyaret etti.
Belediye Başkanı Feyat Asya, belediye meclis üyeleri ve birim amirleri ile birlikte Başbakan Yardımcısı Fikri Işık’ı tarihi hizmet binasında karşıladı. Başkan Asya, hizmet binası girişindeki Karni Deresi Rekreasyon Projesi maketi üzerinden Başbakan Yardımcısı Işık’a bilgi verdi. Daha sonra Başbakan Yardımcısı Işık ve beraberindekileri makamda ağırlayan Başkan Asya, görev süresi içerisindeki hizmetlerle ilgili bilgi verdi. Belediyeciliğe yeni bir ivme kazandıran AK Parti’nin mensubu olmaktan şeref duyduğunu belirten Başkan Asya, seçim sürecinde taahhüt ettikleri çalışmaların büyük bir kısmını kısa bir sürede gerçekleştirdiklerini söyledi. Hiçbir vatandaşı mahcup etmeden çalışmalar yaptıklarını kaydeden Başkan Asya, “Kentimize kazandırdığımız yeni tesis ve projelerin yanı sıra yıllardan gelen köklü sorunları da çözüme kavuşturduk. En büyük sorunlarımızdan biri olan alt yapı projesini başlattık. Bu yıl yapılan kazı ve döşeme çalışmaları ile ciddi bir ilerleme kat edildi. İnşallah yıl sonuna kadar bu projemizi tamamlayarak halkımızın hizmetine sunacağız” dedi.
Yol ve kaldırım çalışmaları ile beraber birçok mahalleye yeni parklar yaptıklarını kaydeden Başkan Asya, “Sosyal ve kültürel alanlardaki eksikliklerimizi gidermek için yoğun bir çalışma sürdürüyoruz. Karni Deresi Rekreasyon projesi ile ilimize büyük bir sosyal alan kazandırdık. Bununla beraber çar çayının ıslahı ile birlikte Muş’u iki dere arasına sıkışmaktan kurtarıyoruz. Ağır kış şartlarından dolayı yollarımızda ciddi tahribatlar meydana geldi. Allah’ın izniyle bu yıl alt yapı ile birlikte üst yapıda da iyi bir çalışma ortaya koyacağız. Bu duygu ve düşüncelerle ziyaretiniz ile bizleri onurlandırdığınızı beyan eder, saygılar sunarım” şeklinde konuştu.
Başkan Asya konuşmasının ardından belediyenin çalışmalarının yer aldığı tanıtım filmini misafirlerine izl etti.
Muş’ta hayata geçirilen projeleri izleyen Başbakan Yardımcısı Fikri Işık da yaptığı konuşmada buraya yapılan hizmetleri yakından takip ettiklerini ve Başkan Asya’nın başarılı çalışmalara imza attığını ifade ederek kendisini tebrik etti.
Yapılan konuşmaların ardından karşılıklı hediye takdimi ile ziyaret sona erdi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.