Başıboş köpekler çocukların gözü önünde 4 yavrusu olan anne kediyi boğarak öldürdü

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Başıboş köpekler çocukların gözü önünde 4 yavrusu olan anne kediyi boğarak öldürdü
10 Eki 2017 / Sal 13:10
/ 42 Kez Okundu
| |

Bilecik’te çocukların gözü önünde 4 yavrusu olan anne kediyi boğan 3 başıboş köpek, Bilecik Belediyesi Sokak Hayvanları Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi çalışanları tarafından yakandı

Bilecik’te çocukların gözü önünde 4 yavrusu olan anne kediyi boğan 3 başıboş köpek, Bilecik Belediyesi Sokak Hayvanları Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi çalışanları tarafından yakandı.
Olay, Bilecik merkez Ertuğrulgazi Mahallesi Stadyum Caddesi üzerinde meydana geldi. Cadde üzerinde 3 katlı bir apartmanın giriş katında oturan bir hayvansever bayan, günlük olarak apartmanın bahçesine yavrulayan anne kediye besliyordu. Apartman sakinlerinin bahçe içinde kedilere yemek vermesine kızmaları üzerine bayan, apartmanın önünde kaldırıma mama koyuyordu. Dün de aynı şekilde apartman girişine konan mamayı yiyen anne kediye 3 köpek birden saldırdı ve oradan geçen çocukların gözü önünde boğarak öldürdü, daha sonra yavruların babalarına da saldırdı.
Çocukların araya girmesiyle kediyi bırakan köpekler, olay yerine çağrılan Bilecik Belediyesi Sokak Hayvanları Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi çalışanı tarafından yakalanıp götürüldü. Köpeklerin insanlara saldırmayıp kedilere saldırması gözlerden kaçmadı. Görevlinin köpekleri yakalamasına çocuklar da yardım ederken, annesiz kalan 4 yavrunun 2’si korunmak amacı ile Bilecik Belediyesi Sokak Hayvanları Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezine götürüldü, diğer 2’si ise kaçtı.
"Çok Üzüldük"
Hayvansever bayanın eşi, gördüğü manzara karşısında üzüldüğü anlatarak, "Kedilere biz burada bakıyorduk. 4 tane yavrusu vardı. Ben işteydim eşim aradı. Köpekler kediyi boğmuş ben de hemen geldim. Üzüldük yani. Yavruları tuttuk, köpeklerle birlikte görevlilere verdik.
"Çok fazla köpek var"
Mahalle sakinleri köpeklerin insanlara zarar vermediğini, sadece kedilere havladıklarını belirterek, bu sıralar mahallede çok köpeğin biriktiğini vurguladılar.



Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.