Başkan Ak, Keçiören’i adım adım gezmeye devam ediyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Başkan Ak, Keçiören’i adım adım gezmeye devam ediyor
24 Mar 2018 / Cmt 09:56
/ 54 Kez Okundu
| |

Keçiören’i adım adım gezen Belediye Başkanı Mustafa Ak, polis merkezini ziyaretinde "Rabbim tüm güvenlik güçlerimizin yardımcısı olsun

Keçiören’i adım" href="/tag/adim/"> adım adım" href="/tag/adim/"> adım gezen Belediye Başkanı Mustafa Ak, polis merkezini ziyaretinde "Rabbim tüm güvenlik güçlerimizin yardımcısı olsun. Onlar bizim huzur ve güvenliğimiz için görev yapıyorlar" dedi.
Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, göreve geldiği günden bu yana her hafta Cuma günü farklı bir mahallede gerçekleştirdiği Cuma Buluşmalarını ara vermeden sürdürüyor. Cuma programını yine vatandaşlara ayıran Ak, Adnan Menderes Merkez Camii’nde kıldığı cuma namazının ardından mahalle sakinlerinin talep ve önerilerini dinledi. Aktepe Polis Merkezi Amirliğini de ziyaret eden Ak, "Rabbim tüm güvenlik güçlerimizin yardımcısı olsun. Onlar bizim huzur ve güvenliğimiz için görev yapıyorlar. Keçiören bugün daha güvenliyse onların sayesinde. Zaman zaman huzur operasyonları yapıyorlar bizler de kendilerine yardımcı oluyoruz" şeklinde konuştu.
Tarhuncu Ahmet Paşa Ortaokulunu da ziyaret edem Ak, futbolda Ankara şampiyonu, badmintonda Türkiye ikincisi, tekvandoda Avrupa şampiyonluğu kazanan öğrencileri tebrik etti. Ak, "Onlar hem Keçiören’in hem de ülkemizin adını duyuruyor, bizleri başarıyla temsil ediyorlar. Bizler de nitelikli tesisler ve malzeme yardımlarıyla üzerimize düşen katkıyı veriyoruz. İnşallah çok daha büyük başarılara imza atacaklar ve başka gençlere örnek olacak, onları da spor yapmaya teşvik edecekler" ifadelerini kullandı.
Ak, Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 23 Mart Dünya Meteoroloji Günü nedeniyle Ahmet Tevfik Göymen Konferans Salonunda düzenlenen programa da katıldı.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.