Başkan Akın’ın 14 Mart Tıp Bayramı mesajı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Başkan Akın’ın 14 Mart Tıp Bayramı mesajı
13 Mar 2018 / Sal 11:56
/ 38 Kez Okundu
| |

Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında sağlık çalışanlarının Tıp Bayramı’nı kutlayarak görevlerinde başarılar diledi

Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında sağlık çalışanlarının Tıp Bayramı’nı kutlayarak görevlerinde başarılar diledi.
Başkan Akın “Bir toplumun gelişmesi, ilerlemesi sağlıklı yaşam sürmeleri ile mümkündür. Halkımızın daha sağlıklı bir hayat yaşaması toplumsal refahın da artmasını beraberinde getirir. İnsanlığa hizmette sınır tanımayan kar kış, dağ bayır, gece gündüz demeden yeri gelip kendi sağlığını hiçe sayarak hizmet veren sağlık personelimizin bizlerdeki emeğini hafife alamayız. Bu saygın ve onurlu mesleği büyük fedakârlıkla yerine getiren ve teknolojik gelişmelerle birlikte tıp alanında önemli başarılara imza atan hekimlerimiz ve sağlık çalışanlarımız bizler için birer gurur kaynağıdır. Sağlıklı toplum olabilme yolunda ve vatandaşlarımızın sağlık hizmetlerinden tam manasıyla yararlanabilmeleri adına var gücüyle çalışan, İnsanı yaşatmayı amaç edinen, bu saygın ve onurlu mesleği büyük özveriyle yerine getiren doktorlarımız başta olmak üzere, tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını kutlarım" dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.