Başkan Akkaya’dan kadınlara çiçek

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Başkan Akkaya’dan kadınlara çiçek
08 Mar 2018 / Per 16:49
/ 91 Kez Okundu
| |

Konya’nın Akşehir İlçe Belediye Başkanı Salih Akkaya, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle ilçe genelindeki çeşitli kurum ve yerleri ziyaret ederek kadınlara çiçek verip günlerini kutladı

Konya’nın Akşehir İlçe Belediye Başkanı Salih Akkaya, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle ilçe genelindeki çeşitli kurum ve yerleri ziyaret ederek kadınlara çiçek verip günlerini kutladı.
Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya ve AK Parti İlçe Başkanı Başkanı Abdurrahman Çardakoğlu ilk olarak Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle Akşehir Nasreddin Hoca Huzurevi’ni ziyaret ederek buradaki yaşlılara karanfil verip günlerini kutladı. Ziyaretlere Başkan Akkaya’nın eşi Ayşegül Akkaya, Başkan Çardakoğlu’nun eşi Elif Çardakoğlu’da eşlik etti.
Huzurevi Müdürü Fahri Çavdar’da ziyaretten dolayı büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek, kurumlarına yaptığı destek ve katkılardan dolayı Belediye Başkanı Salih Akkaya’ya teşekkür etti. Buradaki ziyaretin ardından Akşehir Devlet Hastanesi’ni ziyaret eden Başkan Akkaya ve beraberindekiler buradaki kadın personele ve hastalara çiçek vererek günlerini kutladı. Hastane ziyaretinin ardından Akşehir Belediyesi Takkasızlar Konağı’nda AK Parti Akşehir Kadın Kolları Üyeleri ile bir araya gelen Belediye Başkanı Salih Akkaya ve AK Parti İlçe Başkanı Abdurrahman Çardakoğlu, İlçe Kadın Kolları Başkanı Yüksel Erkan ve yönetim kurulu üyelerine çiçek takdim edip günlerini kutladı.
Burada bir konuşma yapan Başkan Akkaya, “Hayme Ana olmasaydı bir Osman Gazi olmazdı. Zübeyde Hanım olmasaydı Mustafa Kemal Atatürk olmazdı. Annelerin, kadınlarımızın bir bireyi doğurup yetiştirerek onların başarısında büyük etkisi ve önemi bulunmaktadır. Çünkü çocuklarımızın ilk öğretmeni anneleridir, kadınlarımızdır” diye konuştu.
AK Parti İlçe Başkanı Abdurrahman Çardakoğlu da, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayıp “Kadınlar gününü sadece bir gün kutlamak aslında yanlış çünkü kadınlarımız gerçekten çok değerli ve kıymetli. Bu vesile ile geçmişten günümüze kadar ne kadar şehit ve gazimiz varsa başta onların anneleri ve eşleri olmak üzere tüm kadınlarımızın Kadınlar Günü’nü kutlamak istiyorum” dedi.
Kadın Kolları ile yapılan etkinlik sonrası Akşehir Perşembe Pazarına geçen heyet, pazarda alışveriş yapan hanımlar ile esnaflık yapan hanımların günlerini kutlayıp çiçek verdi. Başkan Akkaya ve beraberindekiler son olarak özel bir hastaneyi, bakım merkezini ve cezaevini ziyaret ederek buralarda kalan kadınların günlerini kutlayıp çiçek verdi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.