Başkan Albayrak’tan öğrencilere ikinci dönemin ilk gününde hediye

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Başkan Albayrak’tan öğrencilere ikinci dönemin ilk gününde hediye
05 Şub 2018 / Pzt 17:33
/ 21 Kez Okundu
| |

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, ikinci dönemin ilk günü okulları ziyaret ederek, öğrencilere hediye verdi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, ikinci dönemin ilk günü okulları ziyaret ederek, öğrencilere hediye verdi.
İlk olarak Muratlı ilçesi Atatürk İlkokulu 3-C Sınıfı öğrencisi, Okul İlçe Temsilcisi Mert Tuna’yı ve arkadaşlarını ziyaret eden Başkan Kadir Albayrak, daha sonra Ticaret ve Sanayi Odası İlköğretim Okulu 4-E sınıfı öğrencisi Ada Caner’i ve son olarak özel bir kolejin 4-A sınıfı öğrencisi Berkay Oraman ve arkadaşlarını sınıflarında ziyaret etti.
Başkan Kadir Albayrak ziyaretlerde, "Atatürk İlke ve İnkılaplarından hiçbir zaman ayrılmayın. Ben en büyük başarılarımı Mustafa Kemal Atatürk sevgisine ve inkılaplarına olan bağlılığıma borçluyum" diyerek, tüm öğrenci ve öğretmenlere 2017-2018 eğitim ve öğretim yılı ikinci döneminde başarılar diledi. Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Ahmet Rıfat Poyraz’ın da bulunduğu ziyaretlerde Başkan Kadir Albayrak öğrencilere hediyelerini takdim etti.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.