Başkan Alemdar ASEM yönetimini ağırladı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Başkan Alemdar ASEM yönetimini ağırladı
08 Şub 2018 / Per 17:20
/ 108 Kez Okundu
| |

Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Adapazarı Serdivan Mobilyacılar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi (ASEM) yönetim kurulu üyeleri ve işletmecilerle bir araya geldi

Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Adapazarı Serdivan Mobilyacılar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi ( ASEM) yönetim kurulu üyeleri ve işletmecilerle bir araya geldi.
İlk olarak mahalle muhtarlarıyla gerçekleştirilen sonrasında; okul müdürleri, vakıf ve dernek temsilcileri ile devam edilen mahalle buluşmalarının konukları bu kez ASEM yönetim kurulu üyeleri ve işletmecileri oldu. Serdivan Belediyesi Düğün Salonu’nda gerçekleşen programa ASEM’de işletmeleri bulunan (SAMİKOP) Sakarya Mobilya İmalatçıları Küçük Sanayi Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Sunman ve yönetim kurulu üyeleri de katıldı. Serdivan Buluşmaları’nı göreve geldikleri günden bu yana rutin olarak devam ettirdiklerini dile getiren Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, “Bu toplantılarda herkes tüm taleplerini rahatlıkla bizlerle paylaşabiliyor. Bugün de ASEM yönetimimiz ve esnaflarımızla bir araya geldik. İstişarede her zaman hayır vardır anlayışıyla hareket ederek, fikir alışverişinde bulunmaya ve hizmetlerimizi bu toplantılarda gerçekleştirilen istişareler odağında şekillendirmeye devam edeceğiz” dedi.
Mobilya sektöründe hizmet veren müteşebbislerin ve işletmelerin son dönemde önemli kararlar alarak güzel adımlar attıklarını belirten Alemdar, atılan bu adımlarda kendilerine sonuna kadar destek olacaklarını ve sektörün eski ihtişamına kavuşması için birlikte hareket etmeye devam edeceklerini söyledi. Gayelerinin Serdivan’a birlikte hizmet etmek olduğunun altını çizen ve bu buluşmaların devam edeceğini belirten Başkan Alemdar, “Amacımız sizden gelen talepleri yine sizlerle birlikte değerlendirmek ve yine birlikte çözüm üretmek” diye konuştu.
Tüm sektörlerde olduğu gibi Mobilya sektöründe de birlik ve beraberliğin önemli olduğunu vurgulayan Başkan Alemdar, "Üretim ve satış arasındaki dengeyi sağlayacak olan esnaflarımızın kendileridir. İşletmelerimiz kendilerini yenileme, sektördeki değişimlere ayak uydurma noktasında gerçekten önemli adımlar atıyor. Birlikten kuvvet doğar örneğini bugün burada bir kez daha görüyoruz. Sizin alacağınız kararlarda biz de üzerimize düşeni yapmaya her zaman hazırız. ASEM’deki esnafımızla sık sık bir araya geliyoruz. Dükkanlarında kendilerini ziyaret ettiğimizde bizleri güler yüzleri ve samimiyetleri ile misafir ediyorlar. Aynı güler yüzü vatandaşlarımızdan da esirgemeyerek geleneğimizde yer alan esnaf ve vatandaş arasındaki sıcak ilişkileri yaşatmaya devam ediyorlar" şeklinde konuştu.
Yaşanan küçük sıkıntıların da yine birlikte hareket edilerek en kısa sürede giderileceğini dile getiren Başkan Alemdar, “Biz birlikte olduğumuz, yapıcı olmaya devam ettiğimiz ve diyalog kanallarını açık tuttuğumuz müddetçe üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir sorun yok. Allah’a şükür bu uyumu ve senkronu ilçemizin her noktasında esnafımızdan öğrencilerimize, STK’larımızdan resmi kurum ve kuruluşlarımıza kadar birlikte yakaladığımıza inanıyorum. Yeniliklere ayak uyduran ve bu doğrultuda önemli adımlar atan müteşebbislerimizle bir arada olmak bize de hizmet noktasında ayrı bir heyecan katıyor. Serdivanımızı birlikte inşa etmeye devam edeceğiz. İnşallah bir sonraki toplantımızda da bizlere iletmiş olduğunuz taleplerin neticelerini değerlendireceğiz” ifadelerini kullandı.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.